Redke stvari so takšne, kot se zdijo. Isto velja tudi za ljudi. Že tako ali tako je naša percepcija realnosti subjektivna in pod vplivom najrazličnejših stvari. To se vidi že skozi fenomen okusa - nekaterim je paradižnik všeč, drugi ga sovražijo; nekateri ljudje obožujejo zeleno barvo, drugim se zdi pretirana. Dejstvo je, da na različne načine procesiramo objektivno realnost. Nekateri ljudje pa so bolj kot drugi spremenljivi in prilagodljivi v tem, kako se predstavljajo drugim. Tu predsatvljamo 3 astrološka znamenja, ki niso takšna, kot se zdijo, in nas lahko prevarajo s prvim vtisom.

To so 3 astrološka znamenja, ki niso takšna, kot se zdijo, in nas lahko prevarajo s prvim vtisom. 

Dvojčka – radovedni kameleon

Dvojčki so pravi kameleoni. Različnim socialnim situacijam se zelo hitro prilagodijo. Ko jih poznamo dlje časa se nam zato pogosto zazdi, da imajo nešteto različnih nians lastnega jaza in osebnosti. Dvojčki so zelo radovedni. S svojo prilagodljivostjo dosežejo, da pridobijo več informacij, kot bi jih sicer. 

Tehtnica – oponašalno ogledalo

Tehtnici vlada venera, planet ljubezni in lepote. Ob enem pa je tehtnica tudi znamenje zraka, kar pomeni, da je podkovana z logiko in ščepcem preračunljivosti. Tehtnice velikokrat nezavedno ali pa zavedno zrcalijo svojega sogovornika. Uporabljati začnejo podobne besede in oponašajo njegove/njene kretnje in telesno držo. 

Škorpijon – skrivnostna duša

Škorpijoni ne želijo zavajati. Resnica je, da je škorpijon eden bolj kompleksnih astroloških znamenj, ki težko in počasi pokaže svojo celotno podobo. Škorpijoni še sami sebe pogosto ne razumejo. Velikokrat se soočajo s temnimi in težkimi trenutki, eksistencialnimi vprašanji in senčnimi čustvi. Takšni se pač ne pokažejo vsem, zato se nam včasih lahko zdi, da jih šele čez nekaj let zares poznamo.