V razmerju se lahko imate dobro, a za ta tri astrološka znamenja velja pravilo, da je status ‘prost’ nekaj najboljšega.

Veliko ljudi čuti, da jih edino razmerje izpopolnjuje, a ta tri astrološka znamenja se imajo najbolje, ko so samski. To seveda ne pomeni, da so ti znaki radi večno samski, ampak znajo resnično uživati tudi takrat, ko so sami.

OVEN

Ovni so radi samski, saj imajo tako več priložnosti za flirtanje z različnimi osebami. Osebe, rojene v tem znaku, imajo rade istočasno več oseb v svojem življenju, ker jim to dviguje samozavest. Brez težav se predajajo svojim čustvom, kot samski pa se ne držijo nazaj, temveč iščejo vedno nove možnosti.

LEV

Levi uživajo v tem, da so samski, saj lahko več časa posvetijo sebi in samoobčudovanju. Zanje je ljubezen sila, ki jih drži v roki, medtem ko jim samota predstavlja priložnost za doživljanje samozadovoljstva. Če so v razmerju z osebo, ki jih omejuje, se pogosto zgodi, da jih razmerje čustveno uniči, ker ne morejo razkazovati svojega ega.

STRELEC

Strelci, ko so samski, mislijo, da so najbolj privlačne osebe v prostoru. Radi hodijo v nočno življenje in se zabavajo. Nimajo težav s spoznavanjem novih ljudi. Če ugotovijo, da dogajanje ni v centru pozornosti, postanejo oni center pozornosti. Radi imajo avanture in se počutijo najbolje, ko so na neznanem terenu.