Življenje je tako nenavadno – že, ko smo pomislili, da nam je vse kristalno jasno, se pojavijo nova majhna odkritja, ki nas vržejo s tira. Ste vedeli, da ta del na embalaži za McDonaldsov krompirček ima svoj namen in tega nismo vedeli?

Včasih se zgodi, da neko stvar uporabljamo na točno določen način, da si sploh ne moremo predstavljati, da bi jo lahko tudi drugače, na pravilen način, izkoristili. Ljudje nas prepričujejo, da nimamo prav, nam se pa kar zdi, da se oni motijo. No, ponovo bomo v takšni situaciji in za to je kriv moški, katerega razkrije je dobesedno zrušilo splet.

Tudi če ne jeste v verigi s hitro prehrano McDonald’s, ste gotovo poskusili vsaj njihov krompirček, ki ga zapakirajo v posebno embalažo. Na svojem računu na Twitterju je nek uporabnik objavil fotografijo, na kateri je prikazano, da ta del na embalaži za McDonaldsov krompirček ima svoj namen … in tega nismo vedeli.

Vsi smo mislili, da je embalaža zgolj shramba, ki jo po tem, ko pojemo krompirček, zavržemo, a to ni res. Uporabnik Twitterja je razkril, da je daljši del na embalaži namenjen ze shranjevanje kečapa. Ko vidite spodnjo fotografijo, na kateri je prikazano, kako ta stvar dejansko deluje, bo vaše življenje dobilo novo dimenzijo.

Kako boste od danes naprej jedli krompirček?