Vse od tedaj, ko je moral Samsung zaradi samovžigov pokopati verjetno najboljši pametni telefon na svetu, pospešeno dela na modelu Galaxy S8, s katerim se Korejci želijo vrniti na pota stare slave.

Pametni telefon Samsung Galaxy S8 poleg novega iPhona velja za najbolj pričakovani pametni telefon leta 2017. Kitajsko družbeno omrežje Weibo je, kot trdi, objavilo fotografijo pametnega telefona Samsung Galaxy S8. ‘Pobegla’ fotografija potrjuje kar nekaj govoric, ki se zadnje čase širijo kot za stavo.

 Samsung Galaxy S8 bo po vsej verjetnosti brez fizičnega gumba 'domov'.


Samsung Galaxy S8 bo po vsej verjetnosti brez fizičnega gumba ‘domov’.

Med drugim to, da naj bi se Samsung Galaxy S8 znebil fizičnega gumba ‘domov’ (bralnik prstnih odtisov naj bi vgradili kar v sam zaslon) in sproščeni prostor odstopil zaslonu 4K. Bil naj bi skoraj brez robov in brez 3,5-milimetrskega priključka za slušalke (zamenjal naj bi ga USB-C).

PREBERITE ŠE: Samsung napada s pametnima telefonoma Galaxy A3 in A5

 Samsung Galaxy S8


Samsung Galaxy S8

Ali so govorice resnične, ni znano, Samsung pa naj ne bi svojega naslednjega paradnega konja predstavil na svetovnem kongresu mobilne industrije Mobile World Congress v Barceloni (27. 2.–2. 3. 2017) kot veleva tradicija, pač pa na zasebnem dogodku 18. aprila 2017 v New Yorku.