Zaljubljenost ne traja večno, zato morata v odnosu izvajati stvari, ki bodo vsakič znova zanetile iskrico - s početjem teh 15 + intimnih stvari boste ponovno obudili metuljčke.

Katere intimne stvari bi moral vsak par narediti vsaj enkrat?

Skupno tuširanje

Tuširanje je zelo intimen proces. Takrat potrebujemo varno okolje, kjer se lahko popolnoma sprostimo. Skupno tuširanje s partnerjem vaju bo zagotovo povezalo tako na telesni kot tudi na čustveni ravni.

Drsanje

Držanje za roke, skupno opotekanje po ledu ter sladkanje s kuhanim vinom je popoln kontekst za zbujanje romantičnih občutij. Če sta novi par ali pa stara mačka – v vsakem primeru morata letošnjo zimo vsaj enkrat skupaj na drsališče.

Vključita hrano v predigro.

Hrana in seks – dva glavna vira užitka. Če pa ju združite, dobita popolnoma novo definicijo nebes.

Skupaj si oglejta žgečkljivi film.

Ne bodita sramežljiva! Skupen ogled žgečkljivih filmov lahko vajino spolno življenje popolnoma obrne na glavo – in to v dobrem smislu!

Spontano se odpravita na morje.

Čeprav smo šele zakorakali v jesen, se bo leto obrnilo, kot bi mignil, in na naše duri bo spet potrkalo poletno sonce. Takrat se s svojo boljšo polovico spontano odpravita na morje. Sonce, topel pesek in kristalna voda vama bodo pogreli srci.

Zmasirajta se.

Nič ni bolj sproščujočega in intimnega od dobre masaže z dišečim masažnim oljem.

Pomagaj mu pri britju.

Pomagaj svojemu moškemu, da se obrije. Zraven mu lahko malo ponagajaš z brivsko peno.

Skupaj si skuhajta večerjo.

Večerja v odlični restavraciji ima zagotovo svoje dobre plati. A nič ni bolj zabavnega od skupnega packanja doma. Pripravita si večhodno večerjo ob svečah, najljubši plošči ter s kapljico odličnega vina.

Drug drugemu kupita spodnje perilo.

Kdo ni vesel darila? Če pa je darilo zares intimno – kot na primer spodnje perilo –  pa je to še toliko bolje!

Poživita akcijo v postelji.

V vajino spolno življenje vpeljita uporabo različnih dodatkov. Lahko se privežeta na posteljo ali pa si zavežeta oči. Vsekakor pa pazita na varnost.

Odpravita se kampirat.

Kampiranje je okolje, ki spodbuja intimnost. Ko ponoči stisne mraz, se bosta morala stisniti drug k drugemu, da se pogrejeta, zjutraj pa bosta na gorilniku pripravila najbolj slasten zajtrk.

PREBERITE ŠE: 5+ navad, ki vas bodo naredile srečne

Spontano preživita noč v hotelu.

Še posebej za pare z otroki je ključno, da imata tu in tam čas in prostor le drug za drugega. Pobeg v hotel je odlična rešitev.

Skupaj si naredita vročo kopel.

Kaj je bolj erotičnega in intimnega od skupne kopeli z milnatimi mehurčki?

Igrajta se igro vlog.

Noč čarovnic lahko preživita tudi v postelji, kjer se igrata igro vlog.

Napišita si pismo.

Če bosta nekaj časa preživela narazen, si namesto nešteto praznih SMS-jev in Skype pogovorov napišita pismo, ki ga bosta lahko za vedno shranila.

Cel dan ostanita v postelji.

Kakšen len, deževen dan si privoščita, da cel dan ostaneta v postelji. Lahko bereta knjige, gledata filme in se mastita s sladoledom.