Misel nato, da bi sami odpotovali v tujino, je lahko zastrašujoča, a ima tudi pozitivne lastnosti. Ena večjih je gotovo svoboda. Izbrati moraš le ustrezno destinacijo in ti bo potovanje ostalo v lepem spominu. Na seznamu spodaj je 5 takšnih osupljivih destinacij, ki jih moraš obiskati, če potuješ sama.

Veliko ljudi se odpravi na potovanje z družino in prijatelji. Toda potovanje je enako vredno, če greste sami. To je neverjetna priložnost, da se povežete sami s seboj in najdete cilj v svojem življenju.

Ker seveda destinacija igra zelo pomembno vlogo, smo pripravili nekaj predlogov, katere osupljive destinacije moraš obiskati, če potuješ sama.

Islandija

Islandija

Islandija je resnično čudovita dežela, saj vas bodo njene pokrajine prevzele. Razmislite o potovanju z avtom, saj je to najboljši način, da raziščete številne osupljive kraje. Videli boste lahko vse: od slapov do neskončnih mavric.

New York

New York

Čisto nemogoče je, da bi vam v mestu, ki nikoli ne spi, bilo dolgčas. Številni muzeji, zanimive kavarne, znamenitosti …, ves čas boste zamoteni. V takšnem mestu boste spoznali tudi veliko ljudi.

Pariz

Pariz

Pariz je vedno dobra ideja, saj se zdi, da ga dodobra poznamo in je zato primeren za solo turiste. Obstaja toliko stvari, ki jih lahko počnete v mestu ljubezni. Morda celo najdete ljubezen. Preživite dan v muzeju Louvre, v knjigarnah ali kavarni s pogledom na stolp.

Bali

Bali

Če ste prebrali Jej, moli, ljubi, potem verjetno vse veste o raziskovanju Balija. Mirno vzdušje in bogata kultura ga naredita razburljivega – lahko plavate pod slapovi, pokusite domače jedi, vozite motorna kolesa ob sončnem zahodu, se udeležite tečaja joge, surfate in še več. Ne boste se želeli vrniti domov.

Berlin

Berlin

Berlin je kreativno mesto, ki ima veliko za ponuditi. Mesto je znano po nočnem življenju, zato ne boste imeli težav pri raziskovanju in spoznavanju novih ljudi. Dovolj zgodaj boste morali vstati, da si boste čez dan lahko ogledali berlinsko ulično umetnost in zgodovinske znamenitosti.