Partnerski odnosi so ena najbolj zapletenih stvari. Pomembno je, da pri partnerju ne opazimo le videza, pač pa smo pozorni še na druge stvari.

Z leti pridobivamo nove izkušnje in se zavedamo, kaj je za nas najbolje. In naučimo se tudi, da se je tem 6 tipom moških najbolje izogibati!

1. ‘Lepljivec’

Ni hujšega kot lepljivec, moški, ki se kar lepi nate in ti ne dovoli, da bi bila samostojna. Takšni moški so tudi vedno zaskrbljeni, kaj počne ženska, ko ni z njimi. Morda se sprva zdi ljubko in se počutimo zaželene, a sčasoma nam lahko ta oseba prireže krila. In to le zato, da se sama počuti dobro v svetu svojih negotovosti.

2. Fizično privlačen, a dolgočasen

Ljubezen je veliko več kot le prvi vtis. A ker nad nami visi to ‘prekletstvo’ prvega vtisa, se hitro zaletimo in na koncu končamo z nekom, ki je sicer zelo privlačen, a tudi dolgočasen.

Bi? :)

Bi? 🙂

3. Za vedno bad boy

Veliko žensk fantazira o ‘porednem’ fantu z usnjeno jakno. Je razburljivo in za to se lahko v veliki meri zahvalimo filmom. A sčasoma zbledi tudi ta vznemirljivost in njegovi podvigi niso več navdušujoči, ampak kvečjemu le neumni.

4. Nadzornik

Nihče se ne želi počutiti utesnjenega, predvsem pa ne v razmerju. Živimo v družbi, kjer se velikokrat znajdemo v situaciji, ki daje občutek stalnega nadzora, in tega prav gotovo ne potrebujemo še v razmerju.

5. Čustveni vrtiljak

Nič ni narobe z izražanjem čustev, to je popolnoma človeško. Le da nihče ne želi, da se vsak dan znova znajde na bojišču čustev ali pa v telenoveli.

6. Nerazgledan moški

Nihče ne pričakuje, da imamo ljudje znanje o vseh možnih stvareh na svetu, a vseeno je prav, da imamo ob sebi osebo, ki nas bo intelektualno spodbujala in nam bila na nek način izziv.