Partnerski odnosi so ena najbolj zapletenih stvari. Pomembno je, da pri partnerju ne opazimo le videza, pač pa smo pozorni še na druge stvari.

Z leti pridobivamo nove izkušnje in se zavedamo, kaj je za nas najbolje. In naučimo se tudi, da se je tem 6 tipom moških najbolje izogibati!
[su_spacer]

1. ‘Lepljivec’

Ni hujšega kot lepljivec, moški, ki se kar lepi nate in ti ne dovoli, da bi bila samostojna. Takšni moški so tudi vedno zaskrbljeni, kaj počne ženska, ko ni z njimi. Morda se sprva zdi ljubko in se počutimo zaželene, a sčasoma nam lahko ta oseba prireže krila. In to le zato, da se sama počuti dobro v svetu svojih negotovosti.

2. Fizično privlačen, a dolgočasen

Ljubezen je veliko več kot le prvi vtis. A ker nad nami visi to ‘prekletstvo’ prvega vtisa, se hitro zaletimo in na koncu končamo z nekom, ki je sicer zelo privlačen, a tudi dolgočasen.

Bi? :)

Bi? 🙂

3. Za vedno bad boy

Veliko žensk fantazira o ‘porednem’ fantu z usnjeno jakno. Je razburljivo in za to se lahko v veliki meri zahvalimo filmom. A sčasoma zbledi tudi ta vznemirljivost in njegovi podvigi niso več navdušujoči, ampak kvečjemu le neumni.

4. Nadzornik

Nihče se ne želi počutiti utesnjenega, predvsem pa ne v razmerju. Živimo v družbi, kjer se velikokrat znajdemo v situaciji, ki daje občutek stalnega nadzora, in tega prav gotovo ne potrebujemo še v razmerju.

5. Čustveni vrtiljak

Nič ni narobe z izražanjem čustev, to je popolnoma človeško. Le da nihče ne želi, da se vsak dan znova znajde na bojišču čustev ali pa v telenoveli.

6. Nerazgledan moški

Nihče ne pričakuje, da imamo ljudje znanje o vseh možnih stvareh na svetu, a vseeno je prav, da imamo ob sebi osebo, ki nas bo intelektualno spodbujala in nam bila na nek način izziv.