Trendi barv za lase se spreminjajo tako hitro, kot se spreminja modna industrija. Ravno, ko naredimo spremembo, se pojavijo že novi trendi, ki naj bi jim domnevno sledili. Če radi posnemate lepotne smernice, se pripravite – 2019 bo divja.

Ker se leto 2019 zelo hitro približuje, je čas, da pravočasno spoznate, katere spremembe na svojih laseh lahko naredite v prihajajočem letu.

Pozanimali so se, katere barve bomo nosile na naših pričeskah v letu 2019. Stilisti za lase pravijo, da bo naziv trendovskih barv za lase 2019 dobilo teh osem odtenkov.

8. Naravna barva las

Verjetno ste že slišali, da se nam naša naravna barva las najbolj tudi prilega. No, v letu 2019 bodo zelo priljubljeni naravni lasje. Če jih še niste barvali, boste v novo leto vstopili že pripravljeni.

7. Hladne in temne barve

Hladni odtenki so vedno trendovski. Letos so bili zelo priljubljeni med blondinkami, prihodnje leto pa bodo tudi rjavolasa dekleta dobila možnost, da preizkusijo hladne odtenke na svojih laseh.

6. Barvi konjaka in cimeta

Lasje v barvi konjaka ali cimeta so odlična izbira, saj z njimi ne boste imeli veliko dela. Kameleon učinek bo ustvaril občutek, da so vaši lasje vedno urejeni in posebni.

https://www.instagram.com/p/Bq8ApjBn6FZ/?utm_source=ig_embed

5. Kremaste barve

Blondinke bodo prihodnje leto lahko eksperimentirale. Kremaste barve bodo bolj popularne kot platinasta blond.

4. Vsi odtenki rdeče

Vsi odtenki rdeče so več kot dobrodošli v letu 2019. Vsako leto smo priča različnim trendom, a rdeča se nikoli ni uveljavila kot najboljša. Prihodnje leto bo drugače. Od odtenkov češenj in krvi do vina, vrtnic in šminke.

3. Rožnato-zlata

Ta barva las se zelo dobro podaja blondinkam. Odtenki zlate in roza barve ustvarijo učinek, da so vaši lasje svilnati.

2. Sivka in srebrno-modra

Srebrno-modra barva las je za tiste, ki želijo popolnoma spremeniti svoj videz in slog. Takšna barva se dobro ujema s temnejšimi toni kože in rjavimi očmi. Če se odločite za takšen slog, najdite dobrega frizerja, ki bo takšno barvo las znal tudi doseči.

1. Balayage

Ta tehnika barvanja je postala popularna pred leti. Dobro je videti na naravnih blondinkah, ki želijo doseži volumen. Balayage se ne obdrži dolgo na laseh, kar pomeni, da bodo vaši lasje videti dobro tudi čez nekaj časa.