Ljudje radi rečemo, da se po jutru dan pozna. A veliko ljudi se na to ne ozira in oceni, ali so imeli dober dan, takrat, ko se dan konča. Glede na zadnjo raziskavo, ki so jo izvedli pri The Berry Company, obstajata ura in minuta v dnevu, ko ljudje točno vemo, kakšen bo naš dan.

Študija, v kateri je sodelovala 2000 ljudi, je razkrila, da so ljudje natanko ob 8.12 vedeli, kakšen bo njihov dan. In to je tudi najpomembnejša minuta v dnevu. Ljudje, ki so slabo spali, so takrat vedeli, da bodo imeli težak dan, to pa so vedli tudi tisti ljudje, ki jim je zjutraj razpoloženje nihalo, in tisti, ki so prespali budilko. Prav tako so ljudje v tem čarobnem trenutku in v tej čarobni minuti že vedeli, kakšno bo vreme in ali bodo na ta dan lasje neubogljivi in bodo imeli slabo pričesko. Dober dan prav tako ni čakal tistih, ki v tem času niso našli ključev.

PREBERITE ŠE: Potovanja so tista, ki nas resnično osrečujejo

Ljudje, ki se jim zjutraj marsikaj dogaja, so ugotovili, da je najboljši način za boljšo voljo in boljši dan poslušanje glasbe (pa ne glasbe skupine Radiohead), zdrav obrok in sprostitev. Kar je seveda vse lepo in prav, če se nam ne mudi.
A velja si zapomniti: če bomo zjutraj sklenili, da bo naš dan slab, potem bo tudi nedvomno tak. Raje se odločimo, da nas čaka dober dan, pol novih dogodivščin in izkušenj, ki jih bomo znali unovčiti že jutri!