Kudadoo Maldives, ki se lahko pohvali s tem, da je najboljši luksuzni hotel 2019, je pravi raj na zemlji. Ni zgolj sanjska narava, s katero je hotel obdan, temveč tudi odštekana postrežba, ki je boste deležni.

Kudadoo Maldives je dom 15 enosobnim in dvosobnim vilam nad vodo, ki se lahko pohvali, da je najboljši luksuzni hotel 2019, ki je raj na zemlji. V primeru, da neoviran pogled na ocean ni dovolj, je tukaj še prelivni bazen s sanjskim razgledom. Hotel je tudi del naraščajočega trenda okolju prijaznega turizma: strehe letovišča tako pridobijo dovolj energije za 50 gostov in 100 zaposlenih.

Kudadoo Maldives se nahaja na zasebnem otoku Lhaviyani Atoll v Indijskem oceanu. Letovišče, kot smo že prej omenili, sestavlja 15 vil, ki se v loku razprostirajo nad vodo. Resort je namenjen samo odraslim, tako da sprejema goste, ki so dopolnili vsaj 15 let. Najame se ga lahko tudi za zasebne dogodke, kjer pa starost ni ovira.

Kudadoo Maldives

Letovišče se ponaša s svojo ekskluzivnostjo in velnes storitvami, da ne omenjamo okolju prijaznega poslovanja. 984 sončnih plošč namreč omogoča, da resort poganja izključno sončna energija. Okolju prijazen pristop pa se tukaj še ne konča: letovišče prisega na minimalno uporabo plastike za enkratno uporabo (slamice in druge potrebščine so na primer prepovedane). Sicer pa so tudi vile zgrajene s trajnostjo pridobljenim lesom.

Kudadoo Maldives

Glede na spletno stran je Kudadoo tudi dom prve solne sobe s himalajsko soljo na Maldivih, ki naj bi očistila sinuse in lajšala napetost v mišicah. To je dodatek k obsežni paleti masaž, lepotnih tretmajev, akupunktur in refleksnih terapij. Letovišče ima tudi fitnes, če pa to ni dovolj, so na licu mesta na voljo tudi guruji za jogo in meditacijo.

Kudadoo Maldives

Seveda se pričakuje, da takšna luksuzno all-inclusive bivanje na oddaljeni lokacije ne bo ravno poceni. Za enosobno vilo, primerno za dva gosta, boste odšteli 2991 evrov na noč, za dvosobno, ki sprejme štiri goste pa 4222 evrov.

Galerija: Kudadoo Maldives