Za tiste, ki lahko sežejo globlje v žep, je za glasbeni festival Secret Solstice na voljo čisto posebna ponudba. Čeprav stanejo najdražje karte za glasbeni festival na svetu skoraj 1 milijon evrov, vključujejo storitve, ki so tega denarja (za tiste, ki si to lahko privoščijo) vredne.

Od 16. do 17. julija bo v glavnem mestu Islandije, Reykjaviku, potekal glasbeni festival Secret Solstice. Za 120€ lahko poslušate skupine Radiohead, Roisin Murphy, Deftones in druge, prebivate v šotorih in uporabljate “dixije”. Za tiste, ki pa lahko sežejo globlje v žep, je za glasbeni festival Secret Solstice na voljo čisto posebna ponudba, in sicer karta za skoraj 1 milijon evrov.

PREBERITE ŠE: Najdražje jedi na svetu – kje jih lahko najdemo?

Najdražja karta za festival vključuje tudi kopanje v laguni.

Najdražja karta za festival vključuje tudi kopanje v laguni.

Najdražja karta za glasbeni festival na svetu vključuje prevoz na kraj dogodka s privatnim letalom, šest VIP vstopnic za vse dogodke v okviru Secret Solstice festivala, nastanitev v vili z bazenom in kuharskim šefom, dostop do avta s šoferjem 24 ur dnevno, dostop do helikopterja, osebnega varnostnika, prevoz s helikopterjem na ogled nedelujoči vulkana Magma-Kammer, dostop do bara za nastopajoče, kjer se je možno pogovarjati z zvezdami festivala, kopanje v laguni, ki je ob večerih rezervirana le za imetnike te karte (prevoz tja v helikopterju), zasebni koncert z nastopajočimi ter seveda hrano in pijačo.
Čeprav je karta prekleto draga, pa je takšna ponudba kar malo mamljiva, kajne?