Lastnosti ženskarja pogosto težko prepoznamo, ker so ponavadi njihove geste tako lepe, da nas prepriča v svojo domnevno ljubezen. Preveri, ali ga imaš v svoji bližini.

Ženskarji so vajeni, da pozornost žensk pridobijo tako, da jih kupujejo z darili in romantičnimi gestmi. Videti so dobro in imajo fine manire, ko jih spoznate, pa jih želite spremeniti.

To so lastnosti ženskarja. Preveri, ali ga imaš v svoji bližini.

Vsi vas svarijo.

Če te vsi opozarjajo na to, da je tvoj partner menjal partnerke in jih tudi zdaj, ko sta vidva v razmerju, a tega ne veš, razmisli o njihovih opozorilih.

Razmisli o njihovih opozorilih.

Preveč je romantičen.

Romantični moški so izjema in bi morala biti srečna, če ob sebi imaš bitje, ki te želi osrečiti. Vendar bodi pozorna, če te skuša kupiti z darili.

Ženskar je džentelmen.

Biti džentelmen ni nič slabega, saj nam primanjkuje moških, ki imajo manire, a ženskar se bo vedel kot najboljši moški na svetu, ker te želi ujeti v svojo mrežo. Hitro bo vstopil v odnos, a ne bo želel biti v razmerju s teboj.

Hitro bo vstopil v odnos, a ne bo žele biti v razmerju s teboj.

Ženskar je popoln.

Ženskarji odlično igrajo. Hodili so že s številnimi ženskami, zato vedo, kaj morajo narediti v točno določenem trenutku in kako se vesti, da dosežejo tisto, kar želijo doseči.