Če se že pripravljate na šoping za prihodnje sezone, potem so vam lahko ti ženski modni trendi 2018 v navdih. Na družbenem omrežju Pinterest so namreč ravno ti trendi največkrat pripeti na različne modne table, prav tako so najbolj iskani, priljubljenost pa jim strmo raste. To je top ženska moda 2018.

Ženska moda 2018: največji ženski modni trendi za letos:

Hlače na zvonec

Skinny kavbojk se morda res ne boste nikoli naveličale, a kljub temu letos poskusite s trendom, za katerega si nihče ni mislil, da se bo zares vrnil. Hlače na zvonec lahko nosite s petami, supergami ali sandali, bodisi čez dan bodisi zvečer.

Hlače na trapez

Logotipi

Logotipi so bili priljubljeni že lani in tudi letos ne bo nič drugače.

Logotipi

Čevlji z dodatki

Biseri, zakovice ali kristali – vse to je postalo nepogrešljiv dodatek k obutvi, pa naj gre za superge ali za čevlje s peto.

Čevlji z dodatki

(Pre)veliki uhani

Priljubljenost se je tem uhanom na Pinterestu povečala skoraj tisočkrat. Očitno ne gre le za prehodni trend.

(Pre)veliki uhani

Baretke

Ta šik pokrivala niso več rezervirana le za Francozinje – nosijo jih skoraj vse ‘trendseterke’, na Pinterestu pa se je priljubljenost povečala za 269 odstotkov.

Baretke

Visok razporek

Visok oziroma daljši razporek bomo lahko videle na oblekah, krilih, majicah in srajcah. Na Pinterestu je namreč temu trendu priljubljenost zrasla za 147 odstotkov.

Visok razporek

Plastenje

Gotovo veste, da je lahko plastenje oblačil videti fenomenalno, kajne? Zato ni nič čudnega, da trend ostaja in postaja vedno bolj priljubljen.

Plastenje

Denim

To je trend, ki se ga vedno razveselimo. Obstaja sploh boljša kombinacija, kot so kavbojke, bela majica in topel pulover?

Denim

Lakirano usnje

Če smo v 2017 proslavljale famozne škornje, ki so bili videti kot nogavice, potem bomo v 2018 obutev iz lakirnega usnja z dodatki pleksi stekla na petkah ali torbicah.

Lakirano usnje

Nogavice

Če en trendi, ki deli modni svet, a kljub temu postaja vedno bolj iskan – nogavice različnih modelov in vzorcev v kombinaciji s čevlji s peto, gležnjarji ter tudi z balerinkami in natikači.

Nogavice

Več informacij: ŽENSKA MODA 2018: NAJVEČJI ŽENSKI MODNI TRENDI ZA LETOŠNJE LETO