Te zanima, kako kombinirati kolesarske hlače, supertrend tega leta? Zate smo pripravili nekaj idej, s katerimi boš na ulicah preprosto zažigala.

V nadaljevanju te čaka nekaj idej, kako kombinirati kolesarske hlače, a najprej si poglejmo, kako se je vse skupaj sploh začelo.

Za trend kolesarskih hlač danes se lahko zahvalimo Kim Kardashian. Ona je namreč tista, ki si je že leta 2016 tovrstne hlače izbrala kot ključni kos outfita. Tri leta kasneje smo trend sprejela tudi vsa druga dekleta, predvsem pa modni oblikovalci. Kolesarske hlače so so od leta 2016 pojavile na modnih revijah Chanela, Fendija, Stelle McCartney in Saint Laurenta. Skoraj vsak supermodel in vsaka modna urednica je bila v dneh tedna mode po svetu ujeta prav s temi hlačami, pojavile pa so se tudi na rdeči preprogi.

Pionirstvo gre tukaj pripisati Demi Moore, ki si jih je daljnega leta 1989 oblekla za podelitev oskarjev, na začetku 90. let prejšnjega stoletja pa je v njih zažigala tudi princesa Diana.

Demi Moore na oskarjih 1989 (Foto via Pinterest)

Če nimaš ideje, kako kombinirati kolesarske hlače, potem ti bo v pomoč gotovo nekaj nasvetov in pa galerija idej, kjer boš gotovo našla kaj zase.

H kolesarskim hlačam kombiniraj športni puli in dodaj še satenast bomber. Izberi športne superge in nikakor ne pozabi na športne nogavice, ki morajo gledati iz superg.

Kolesarske hlače kombiniraj z večjim anorakom in dodaj huda sončna očala v videzu mačjih oči.

https://www.instagram.com/p/ByFESIHBtwW/

K gležnjarjem s peto v videzu nogavic kombiniraj kolesarske hlače in športni pulover z zadrgo.

Če imaš občutek, da se v kolesarksih hlačah počutiš “golo”, neprijetno in čutiš, da to ni zate, je popolnoma OK, da ta trend preskočiš. In popolnoma OK je, če si ga želiš samo testirati. Vsak trend ni za vsako punco. Saj veš, na koncu dneva se moraš v svoji koži oziroma v svojih oblačilih počutiti odlično!

Galerija: Kako kombinirati kolesarske hlače?