Kako najbolj izkorisitit Netflix, si preberite v nadaljevanju.

Najboljši Netflixovi triki, ki jih moraš poznati:

NENHANCER

NEnhancer je podaljšek brskalnika Google Chrome, ki sinhronizira strani IMDb in Rottentomatoes z vašim Netflixom računom ter prikaže ocene kritikov in občinstva, ki vam pomagajo pri izbiri filma.

Povezava do aplikacije

FLIX ROULETTE

Ob široki ponudbi vsebin je marsikdaj težko najti tisto, kar iščete, zato je tu pomočnik v obliki brskalnika, ki najde vsebino glede na žanr, režiserja, igralce in povprečno oceno uporabnikov Netflixa.

Povezava do aplikacije

MEDIA HINT

Netflixova ponudba se razlikuje od države do države. Tako imajo npr. prebivalci Brazilije dostop do drugih vsebin, kot jih imamo mi v Sloveniji. Toda obstaja rešitev za to. Resda je treba za to razširitev plačati približno štiri dolarje mesečno, toda odklene prav vse vsebine, ki so trenutno dostopne na Netflixu, hkrati pa to ne bo kvarilo hitrosti prenosa.

mediahint.com

BRISANJE ZGODOVINE OGLEDOV

Si kdaj ogledate kako serijo ali film in ne želite, da bi kdorkoli to ugotovil? Podobno, kot je to mogoče pri spletnih brskalnikih, lahko tudi na Netflixu brišete zgodovino ogledane vsebine in se izognete nepričakovanim filmskim nasvetom, ki se bodo vidno navezovali na pretekle ‘grehe’.

netflix.com/WiViewingActivity

FLIXTAPE

Kot smo v preteklosti lahko snemali t. i. mixtape s priljubljeno glasbo, lahko zdaj sestavite Flixtape, ki bo vseboval šest vsebin po vašem okusu. Nato ga lahko delite na družbenih omrežjih in tako pomagate prijateljem pri nasvetih glede filmov in serij.

flixtape.netflix.com

PLAYBACK SETTINGS

Gledete Netflix prek tablice in uporabljate zakupljeno količino mobilnih podatkov? Videovsebine lahko kaj hitro povzročijo prekoračitve in višje račune. Da se temu izognete, si lahko uredite avtomatske nastavitve kakovosti slike, kjer je tudi podana okvirna informacija, koliko prenesenih podatkov bo potrebnih za uro ogleda.

help.netflix.com