Pred leti smo občudovali tuš Nebia Spa Shower, ki je izdelan v skladu s trajnostnimi smernicami. Podjetje je nadaljevalo svojo zgodbo in je tako posodobilo ta edinstven izum – nastal je Nebia Spa Shower 2.0, tuš, ki mu je mar za okolje!

Predstavljamo vam tuš glavo Nebia Spa Shower 2.0, ki v primerjavi s svojo predhodnico ponuja 29 % toplejšo vodo. Pri ogrevanju sicer ne potrebuje večjega vodnega pritiska in moči.

Tuš Nebia Spa Shower 2.0, ki mu je mar za okolje, deluje po principu varčevanja z vodo, in sicer tako da vodo razprši na zelo drobne kapljice. Uporabnik ima tako občutek, da na njega pada večja količina vode, čeprav v resnici ni tako.

Napravo Nebia Spa Shower 2.0 lahko uporabljate kot nadglavni tuš ali pa jo po posebno prilagojenem držalu za prho poljubno premikate navzgor in navzdol. Pri tuširanju bo sodelovalo tudi pršilo, ki ga namestite na magnetno stensko stojalo.

Nebia si želi z inovacijo prispevati svoj delček pri reševanju krize zaradi pomanjkanja vode. Če upoštevamo, da odrasla oseba med tuširanjem v povprečju porabi 55 litrov vode, ni težko ugotoviti, da z uporabo nove glave Nebia Spa Shower 2.0 vsak dan prihrani približno 36 litrov vode.

Kupcem bo Nebia Spa Shower 2.0 na voljo v dveh barvah: mat črni in mat srebrni. Preden se odločite za nakup nove tuš glave, vam priporočamo, da preverite, ali je združljiva z vašim tušem. Projekt lahko podprete na Kickstarterju in si izdelek tako zagotovite po predprodajni ceni, ki znaša 349 $ (preračunano 310 €). Za stroške poštnine pri naročilu v Slovenijo je potrebno odšteti še dodatnih 199 $ (177 €).

Proizvajalci tuša Nebia Spa Shower 2.0 v paketu z izdelkom ponujajo polico Nebia Shelf z merami 28 cm x 9.4 cm x 11.9 cm. Ta zadošča za 3 ali 4 stekleničke, obenem pa vključuje še 3 obešalnike.

Galerija: Nebia Spa Shower 2.0