Vsi se radi tu in tam pohvalimo pred prijatelji ter se malo postavimo z novo obleko, redkim Pokemonom ali izdelanimi trebušnimi mišicami. Najbolj sofisticiran način, kako narediti vtis, pa je z dobro ročno uro. Če je še nimate, si lahko pri izbiri pomagate s spodnjim seznamom. Te edinstvene ure, ki pustijo vtis, vas nikoli ne bodo pustile na cedilu.

Void V02MKII

Edinstvene ure, ki pustijo vtis, se od povprečnih ročnih ur razlikujejo v marsičemu. Ura Void V02MKII je na primer na prvi pogled veliko bolj podobna kompasu kot ročni uri. V resnici pa je njena številčnica, ki jo varuje kristalni safir, namenjena izključno prikazovanju časa. Ura je seveda tudi vodoodporna.

Void V02MKII

Void V02MKII

Timex Metropolitan+

Si želite uro, ki ima klasičen videz, a hkrati poleg merjenja časa nudi druge raznovrstne funkcije? Timex Metropolian+ združuje elegantni videz z moderno tehnologijo. Ura lahko med drugim meri vaše gibanje ter se prek Bluetootha poveže z vašim pametnim telefonom.

Timex Metropolitan+

Timex Metropolitan+

Midnight Planétarium Watch

Čeprav je za to uro treba odšteti nekaj več kot 150.000 evrov, pa je za tiste, ki si jo lahko privoščijo, zanimiva pridobitev. Midnight Planétarium svojemu lastniku omogoča, da v vsakem trenutku spremlja postavitev planetov v našem Osončju.

Midnight Planétarium Watch

Midnight Planétarium Watch

Nixon X Riffe

Nixon X Riffe je zagotovo ura, ki je pisana na kožo predvsem ljubiteljem risanke Iskanje malega Nema. Ura se odlikuje predvsem v izjemni vzdržljivosti – tako pod vodnim pritiskom ali v napetem boju paintballa  bo zdržala bremena, ki ji jih bo nakopal njen lastnik.

Nixon X Riffe

Nixon X Riffe

AVI-8 Hawker Hurricane

Dizajn ure je posvečen spominu na bitko za Britanijo, ki je potekala leta 1940. Ura je produkt več kot enoletnega zbiranja podatkov in raziskovanja zgodovine ročnih ur takratnega obdobja. Izdelanih je natanko toliko ur, kot je bilo v bitki pilotov – 1963.

AVI-8 Hawker Hurricane

AVI-8 Hawker Hurricane

Quiet Riot

Ta ura je najprimernejša za tiste, ki imajo prijatelje, ki vedno zamujajo, malo manj pa za tiste, ki velikokrat letijo. Zapestna ura Quiet Riot  ima v svoje ohišje namreč vgrajene prave naboje. Ko nekdo zamuja, lahko tako pomenljivo potrkate na uro in gesta bo zaradi vgrajenih nabojev imela še večjo težo kot sicer.

Quiet Riot

Quiet Riot

Komono X Renee Margitte

Podjetje Komono je navdih poiskalo pri umetniku Margittu, ki je znan po svojih surrealističnih slikah. Mešanica nadrealistično porisanega paščka in minimalističnega dizajna številčnice ima vsekakor svoj čar.

Komono X Renee Margitte

Komono X Renee Margitte

ZIIIRO Proton

Proton je nenavadna zapestna ura, ki je sestavljena iz dveh transparentnih diskov različnih barv. Eden predstavlja časovno enoto ene ure, drugi pa šteje minute. Ko se diska prekrijeta, ustvarita popolnoma novo barvo, kar pomeni, da se videz te naprave neprestano spreminja.

ZIIIRO Proton

ZIIIRO Proton

The Kudoke KudOktopus

Ko vas bodo ljudje videli s to uro, boste v trenutku dali vtis misterioznega posameznika. Nemški izdelovalec ur Kudoke je v ohišje vgradil zlato hobotnico.

PREBERITE ŠE: Modni dodatki: kako jih dodajati kot prava fashionistka?

Kudoke KudOktopus

Kudoke KudOktopus

Analog Watch Co

Ste mislili, da se marmor uporablja le v dragih kopalnicah in na prestižnih terasah? Tudi ročna ura Analog Watch Co je oblečena v ta luksuzni material. Za piko na i pa se na zapestje pripne z ročno izdelanim usnjenim paščkom.

Analog Watch Co

Analog Watch Co

Hublot X Sang Bleu

Ura, ki doseže ceno skoraj 19.000 evrov, je omejena na pičlih 200 izdelkov. Ura je narejena iz titana in usnja, številčnico pa krasi geometrijski logo umetniške platforme Sang Bleu.

Hublot X Sang Bleu

Hublot X Sang Bleu

Happy Hour

Happy Hour bo poleg točnosti skrbela tudi za vaše zobe. Ta ročna ura je namreč hkrati tudi odpirač za pivo, kar pride nemalokrat izjemno prav.

Happy Hour

Happy Hour

Casio CMD40B-1T

Ta ura Casio lahko prevzame funkcije vašega televizijskega daljinca. To vam bo prišlo izjemno prav, ko ga boste kje založili ali pa izgubili pri bitki za program proti svoji mlajši sestrici. Poleg tega pa se boste počutili skoraj kot James Bond!

Casio CMD40B-1T

Casio CMD40B-1T