Uradno najlepši moški na svetu 2016 je Rohit Khandelwal, ki je prestižni naslov osvojil na tekmovanju Mister sveta 2016.

Najlepši moški na svetu 2016 je 27-letni Indijec Rohit Khandelwal. Na Instagramu mu sledi več kot 189 tisoč ljudi, številke pa rastejo iz minute v minuto.
Rohit je o prestižnem naslovu najlepšega moškega na svetu sanjal že kar nekaj časa, njegove sanje pa so začele postajati resničnost takoj, ko je osvojil naslov mistra Indije.

Uradno najlepši moški na svetu je Rohit Khandelwal.

Uradno najlepši moški na svetu 2016 je Rohit Khandelwal.

Na letošnjem tekmovanju Mister sveta 2016 je se je Indija za zmago potegovala s Portorikom in Mehiko. 21-letni Fernando Álvarez iz Portorika je tako postal drugi najbolj zaželeni moški na svetu, 26-letni Mehičan Aldo Esperanza Ramírez pa tretji.

PREBERITE ŠE: Znanstvenik razkril, kdo ima najlepši obraz na svetu

Aldo Esparza Ramírez, Rohit Khandelwal in Fernando Álvarez

Aldo Esparza Ramírez, Rohit Khandelwal in Fernando Álvarez

Še pred nekaj leti Rohit ni bil tak lepotec, kot je danes. Njegovo življenje je bilo precej običajno, delal pa je kot asistent v tehnični podpori v podjetju z računalniško tehnologijo. Do poosebljene moške lepote so ga vodile odločnost, želja po samoizboljšanju in stalna vadba.

Rohit nekoč in danes

Rohit nekoč in danes

Danes Rohit osvaja svet manekenstva ter si prizadeva za uspešno kariero v gledališču, filmu, televizijskih serijah in oglasih.

Ogled galerije – najlepši moški na svetu 2016 Rohit Khandelwal