Astrologija pravi, da naj bi vsak astrološki znak verjel v določeno stvar. Preveri, v kaj verjameš ti.

Nekateri ljudje verjamejo, da z datumom rojstva lahko določimo sisteme prepričanj. Preverite, v kaj verjamete najbolj, na podlagi vašega horoskopskega znaka.

Oven – pravičnost

Oven verjame v načelo pravičnosti. Ljudje pod tem znakom so nepopustljivi v svoji bitki, zgolj da bi dosegli pošteno obravnavo vseh.

Bik – posmrtno življenje

Bik je zemeljski znak, ki je realist in uživa v preprostih užitkih življenja – tisto, kar je zunaj smrti, je v njihovem umu razumljeno kot blaženo stanje, ki je nagrada za vsa dobra dela ali kaznovanje za vse zlo, ki ga je oseba storila.

Dvojčka – maščevanje

Dvojčki lahko usmerjajo svoje ‘rezervoarje energije’ v doseganje velikih nalog ali povzročanje uničenja.

Rak – karma

Rak je znak družine, negovanja in globoke zakoreninjenosti – raki imajo sočutnoe naravo, a včasih lahko postanejo preveč tekmovalni in občutljivi na kritike. Verjamejo, da bodo ljudje, ki so jih prizadeli, nekega dne dobili tisto, kar jim gre.

Lev – ljubezen

Levi so pogosto označeni za “drama kraljice”, a dejansko so zgolj srčni. Brezmejna strast, s katero se lotevajo stvari, je sijoča, njihova iskrenost pa je nalezljiva. Verjamejo v ljubezen, ker je navdihujoča, čista in poštena lastnost.

Devica – resnična sreča

Prva stvar, na katero pomislite ob devici, je sreča. Device verjamejo v služenje ljudem, trdo delajo in zagotavljajo dobro počutje drugih. Vse to počnejo s ciljem, da najdejo resnično srečo v svetu.

Tehtnica – svetovni mir

Tehtnice so diplomati, ki zelo lahko rešujejo napete situacije in s svojo mirno naravo pomirijo ljudi. Rad imajo ljudi, ki ustvarjajo harmonijo, v upanju, da lahko močno vplivajo na svet.

Škorpijon – reinkarnacija

Škorpijon je znak življenja, smrti in ponovnega rojstva. Obdajajo jih zapletena in temna čustva, udobno pa se počutijo, ko so skrivnostni.

Strelec – nadnaravno

Strelci so vedno odprti za nove izkušnje in nenehno želijo krepiti svoje znanje z novostmi. Odprtih misli verjamejo v duhovna srečanja in nadnaravno, zato samoumevno menijo, da po smrti ostanejo duhovi.

Kozorog – vesoljci

Kozorogi so najbolj skrbni in odgovorni ljudje. So zelo organizirani in vse vodijo z logiko, ne izključujejo pa možnosti, da obstajajo tudi druga bitja, ki bi lahko ljudem ponudila ogromen rezervoar znanja in jih naučila, kako delati stvari, ki vodijo do sprememb.

Vodnar – prijateljstvo

Vodnarji so ustvarjalni geniji, ki spodbujajo inovacije v svetu. So tudi humanitarci, ki skrbijo za socialno pravičnost, saj verjamejo, da lahko združena človeška bitja dosežejo vse, kar so se odločila, in se dobro zavedajo različnih fizičnih, duševnih, družbenih in čustvenih prednosti prijateljstva.

Ribi – svoboda

Ribe so znane kot čustveni ljudje, ki vložijo zelo veliko naporna v pomoč drugim ljudem. Najbolj pomembna jim je svoboda izražanja in možnost, da so ljudje tisto, kar si želijo biti.