Že drugo leto zapored boste imeli priložnost, da se zapeljete v edini slovenski Drive-In kino. Vrhunsko kino doživetje se v mesto vrača 11. maja.

Izjemno privlačen Drive-In kino, ki obuja retro izkušnjo ogleda filmskih uspešnic iz udobja lastnega avtomobila, bo moč obiskati od maja do julija na parkirišču Centra Vič. Čarobne poletne večere bodo od petka do nedelje zaznamovali težko pričakovani filmi, katere bodo na velikem platnu pospremili tudi bogati spremljevalni programi s pestrim dogajanjem za vse generacije.

Lanskoletna DRIVE-IN projekcija Briljantine

Lanskoletna DRIVE-IN projekcija Briljantine

Ponovno se bo moč predati tudi kulinaričnim užitkom, v stilu ameriške tradicije si boste lahko ob ogledu filma privoščili katerega izmed mikavnih burgerjev Kina Bežigrad, za vaše naročilo pa bodo tudi letos poskrbela privlačna dekleta na kotalkah, ki odlično sovpadajo k stilskemu konceptu trendovskega Drive-In kina iz 60. let prejšnjega stoletja. Kot vrhunec poletja pa Kino Bežigrad pripravlja posebno presenečenje, ki bo v sodobno kino izkušnjo vrnilo čarobnost in omogočilo nov način zabave! Aktualen spored in vse dodatne informacije pa bodo na voljo na spletni strani www.kino-bezigrad.si, kjer bo omogočen tudi predhoden nakup vstopnic.