Popolno razmerje je nedosegljivo, zato ni nenavadno, da tudi vajina zveza vključuje občasno prepiranje ali kuhanje mule. In ženska zna biti v tem zelo dobra, če jih stopiš na žulj. V teh situacijah greš partnerki najbolj na živce, zato previdno!

Če je vaša draga nenehno slabe volje, se jezi in bi se rada prepirala, je čas, da razmislite o svojem početju. Jasno, sliši se, kot da je vedno moški vsega kriv, toda morda vaše početje vpliva na njeno razpoloženje. Vam se morda zdi, da ne počnete nič nenavadnega ali spornega, a v vaši dragi bo prekipelo. Pogovorita se in skušajta narediti kompromis, da bosta oba zadovoljna in srečna!

Uporabljate elektronske naprave med pomembnim pogovorom.

Morda se vam zdi nepomembno, a ne bi bilo slabo, da se osredotočite na stvari, ki vam jih draga razlaga. Takrat pozabite na naprave, ker boste le zanetili ogenj. S takšnim vedenjem ustvarite občutek, da vam je nepomembna in je ne spoštujete.

Pretiravate z ljubosumjem.

Pretiravate z ljubosumjem.

Ljubosumje je čustvo, ki zna včasih biti dobro, je naravno in lahko ženski tudi laska, a ne smete pretiravati. Agresivnost ni isto kot ljubosumje.

Skopi ste s komplimenti, ko jih želi slišati.

Vsaka ženska si verjetno želi slišati besede hvale na račun svojega videza, obnašanja ali določenega početja. Če ste skopi s komplimenti, ste zašli na minsko polje.

Skopi ste s komplimenti, ko jih želi slišati.

Važite se pred prijatelji.

Če ste razmišljali o tem, da bi se do vaše drage grdo obnašali pred prijatelji, lahko pričakujete, da jo ne bodo nikoli spoštovali. Le vprašanje časa je, kdaj vas bo zaradi tega pustila.