Kaj se zgodi, ko glave stakneta dve luksuzni znamki, Valentino in Aston Martin? Aston Martin Vanquish Volante oblečen v prepoznavne maskirne barve te italijanske modne hiše. Posebno izdajo avtomobila sta pripravili za Cash and Rocket, platformo za prestižne globalne znamke, kjer te promovirajo svoje izdelke na svež način, medtem ko organizacija, običajno prek avkcij, zbira denar za dobrodelna društva, ki skrbijo za ženske in otroke v Afriki.

Posebnega Aston Martina Vanquish Volante sta britanski znamki avtomobilov oziroma njihovi diviziji ”Q by Aston Martin”, ki izdeluje izven serijska vozila, pomagala oblikovati kreativna direktorja pri Valentinu, Grazia Chiuri in Pierpaolo Piccioli. Luksuzni avto se ponaša z lahko aluminijasto strukturo in ”kožo” iz ogljikovih vlaken s kamuflažnim oziroma maskirnim ”pigmentom”. Poganja ga V12 motor, ki zmore 565 konjskih moči in ”stegne” do 317 km/h, od 0 do 100 km/h pa potrebuje točno 4,0 sekunde.

PREBERITE ŠE: Aston Martin Thunderbolt Vanquish – koncept po Henrik Fiskerjevi podobi

Vojaško obarvani Aston Martin Vanquish Volante.

Vojaško obarvani Aston Martin Vanquish Volante.

Avto bodo te dni prodali na dražbi v Londonu, zbran denar pa bo šel na račune treh dobrodelnih organizacij – Shine on Sierra Leone, Orhpanaid Africa in Sumbandila. Preverite s kakšnim lepotcem se bo nekdo v kratkem odpeljal za lepši jutri ljudi na Črni celini.

Galerija slik – Aston Martin Vanquish Volante