Saj ne boste verjeli, koliko let svojega življenja 'podarimo' mačku! Vsi smo kdaj v življenju že imeli alkoholnega mačka, potem ko smo prejšnji večer oz. noč pregloboko pogledali v kozarec in morda nas bo pa k zmernejšemu pitju prepričala ravno ta informacija!

Dan po prekrokani noči je obvezno na sporedu alkoholni maček, ki prinaša glavobol, slabost, bruhanje, diarejo, žejo, bolečine v mišicah, občutljivost na zvok in svetlobo, navale vročice, rdeče oči, omotico, splošno utrujenost, vzdraženost ter slabšo zmožnost koncentracije, pomnjenja in vizualnega zaznavanja prostora.

 Številka vas bo naravnost šokirala.


Številka vas bo naravnost šokirala.

Vse to je posledica čezmernega zaužitja alkoholnih pijač. Čeprav si v takšnem stanju vedno znova obljubimo, da se bomo alkoholu odpovedali, kmalu ponovno podležemo skušnjavi in ponovimo celoten proces.

PREBERITE ŠE: Kako pregnati (alkoholnega) mačka hitro in učinkovito?

 ''Ah daj no, samo še enega.''


”Ah daj no, samo še enega.”

Tudi vi redno objemate straniščno školjko? Kot je pokazala nedavna raziskava, ki jo je na 2000 Britancih opravilo britansko podjetje Healthspan, se večina odraslih z mačkom prebudi vsaj enkrat na mesec. Ko so preračunali, koliko dni to v povprečju znese v življenju, so prišli do številke, ki vam ne bo všeč. Z mačkom človek namreč povprečno preživi kar dve leti! Točneje, 724 dni, kar pomeni, da toliko dni življenja praktično vržemo stran samo zato, ker smo prejšnjo noč spili preveč alkohola.

 Vas bodo ti podatki streznili?


Vas bodo ti podatki streznili?

Ob tem si verjetno mislite dvoje. Najprej, kako nespametno zapravljamo svoje življenje, za tem pa, da imate sami mačka več kot enkrat mesečno in si ne upate preračunati, koliko dni to potem znese pri vas.

 Vedno gremo samo ne eno pivo, kajne?


Vedno gremo samo ne eno pivo, kajne?

Če želite nekoliko posekati to številko, si lahko pomagate s temi naravnimi metodami zdravljenja alkoholnega mačka.