Si prepričana, da je tvoj partner prava izbira zate?

O večni ljubezni sanja čisto vsaka oseba. In povsem mogoče je, da vama v razmerju vse teče kot po maslu, vendar to še ne pomeni, da sta drug za drugega.

Obstajajo namreč številna vedenja, ki dokazujejo, da morda partner ni prava izbira ZATE. Povsem jasno je, da je kakšno izmed vedenj, ki jih boš spoznala spodaj, del partnerjeve osebnosti … in tako ni razloga, da zganjaš paniko. Vendar! Ko razmerje preide v fazo stresnega odnosa, ker partner počne stvari, ki te onesrečujejo, bi morala razmislit o vajinem odnosu in morebitnem razhodu.

Ko tvoj partner ni prava izbira zate …

Vedno je zaseden. Za druge bo vedno našel čas, a zate nikoli, ker ima vedno načrte, ki se mu zdijo pomembnejši od tebe. Vprašaj se, koliko mu zares šteješ!
Nisi spoznala pomembnih ljudi. Moški, ki je zaljubljen in verjame, da bo s teboj ostal do konca svojih dni, te predstavi ljudem, ki mu štejejo.

Človek, ki ljubi, razmišlja o skupni prihodnosti.

Ne zaupa ti. Če si ga spraševala o preteklosti, a o tem ni želel govoriti, očitno ima težave z zaupanjem.
Ne vključuje te v načrte za prihodnost. Ko govori o prihodnosti, te redko vključi vanjo. Človek, ki ljubi, razmišlja o skupni prihodnosti.
Izogiba se pristnem odnosu v javnosti. Nekateri moški ne radi kažejo svoja čustva v javnosti, kar je povsem razumljivo. Vendar če te partner nikoli ne objame, poljubi ali primer za roko, se vprašaj, ali obstaja kakšna težava v vajinem razmerju.

Ne trudi se, da bi te spoznal.

Počutiš se neprijetno, ko sta skupaj. Če si prepričana, da med vama obstajajo nerazčiščene stvari, povezane z vajinim razmerjem, to nikakor ni dober znak.
Ne trudi se, da bi te spoznal. Zdrav odnos temelji na poznavanju drug drugega, zato ni obetavno, če čutiš, da tvojega partnerja ne zanima, kdo v resnici si. On je na tak način praktično sam v razmerju in ne s teboj.

NASVET: Če te njegova dejanja onesrečujejo, to ni razlog, da vržeš puško v koruzo in nemudoma zapustiš osebo, ki jo ljubiš. Pogovor odpira zlata vrata! Poskušajta se, brez obtoževanja, pogovoriti o dejanjih, ki uničujejo vajino razmerje in najdita kompromis, če ga lahko. Če ne, je bolje, da vsak gre svojo pot, na kateri bosta srečala pravo osebo, ki je za do konca življenja.