Za vse, ki so se kdaj vprašali, kako so izbrani Viktorijini angelčki, imamo končno odgovor! Oglejte si video, ki popelje v ozadje bleščečega modnega dogajanja, na večdnevni kasting, na katerem se le redkim izbrankam, ki imajo vse, kar potrebuje pravi Viktorijin angelček, uresniči dolgoletna želja postati Viktorijin angelček in nastopiti na bleščeči modni reviji Victoria's Secret.

Viktorijini angelčki so lepotice, ki jim uspe priti med redke izbranke, ki vsako leto nastopijo na modni reviji in v mnogih kampanjah modne znamke perila Victoria’s Secret.

Kako so izbrani Viktorijini angelčki?

Kako so izbrani Viktorijini angelčki?

Te dni se je odvila še ena modna revija Vicoria’s Secret in Viktorijini angelčki so ponovno navdušili s svojimi izklesanimi postavami, popolnimi nasmeški in fascinantnimi krili. Toda, ste se že kdaj vprašali, kako poteka sam izbor Viktorijinih angelčkov? Priprave na modno revijo se pričnejo mesece preden se Viktorijini angelčki, oblečeni v seksi bikinije, perilo, ogromna angelska krila in vrtoglave petke, sprehodijo po bleščeči se modni pisti. Angelčki morajo na castingu žirijo prepričati s popolno postavo, bleščeče belim nasmehom in všečno osebnostjo.
Solze in smeh, razočaranje in neizmerno veselje, vse to in še več si oglejte v videu, ki popelje v ozadje izbora Viktorijinih angelčkov, na večdnevni kasting, na katerem se le redkim uresničijo življenjske sanje – postati eden izmed Viktorijinih angelčkov.