Težave, ki se tičejo zasebnosti, se brez dvoma nahajajo na vrhu seznama najbolj perečih v tehnološkem svetu – zdi se, da navadni ljudje ne bomo nikoli izvedeli, med katerimi spletnimi aktivnostmi smo sploh opazovani.

Predstavljamo rešitev za vse, ki želite največjim svetovnim korporacijam onemogočiti, da so vam neprestano na sledi. Govora je o Winstonu, ki vam v največji meri doslej zagotavlja zasebno brskanje po spletu.

Majhna škatla, ki jo namestite med modem in router, brezžični promet usmerja skozi 20 do 30 drugih Winstonovih enot, ki izbrano napravo vsako uro priključijo na naključno povezavo. Z njeno pomočjo boste torej razkropili podatke in tatovom preprečili, da vas zasledujejo z uporabo tradicionalnih tehnik.

Inovacija obenem onemogoča dostop preko 90 tisoč sledilnikom, oglasom in vsebinam, ki uporabnika silijo h kliku brez korektne obrazložitve (click-bait). Na ta način prav tako pospeši delovanje interneta in zmanjša porabo podatkov.

Z Winstonom do večje zasebnosti na spletu.

Svojega Winstona, ki je na Kickstarterju že presegel zastavljeni finančni cilj, lahko prednaročite že za 209 dolarjev (približno 185 evrov), pri čemer boste v prvem letu oproščeni naročnine za programsko opremo.