Valentinovo je dan, ko bi morali vsem ljubim osebam v našem življenju pokazati ljubezen, ne zgolj dekletu ali fantu. Če ste še zmeraj žalostni, ker nimate ljubezni, si preberite, zakaj je dobro, če ste samski na valentinovo.

Nekateri pravijo, da je partner z vami le nekaj časa, družina pa bo vedno del vašega življenja. Verjetno bo držalo, zato ne smete sedeti križemrok in se obremenjevati, ker ste samski na valentinovo. Vaši prijatelji, bratje, sestre, mama in oče čakajo, da jim pokažete, koliko vam pomenijo.

Če se nikakor ne morete sprijazniti s svojo ‘usodo’, je tu nekaj razlogov, zakaj je dobro, če ste samski na valentinovo.

Spoznajte sebe.

Če se obremenjujete s tem, da ste samski, je valentinovo odličen čas, da spoznate sebe. Vzemite si čas za razmislek o tem, kakšna oseba ste in zakaj ste samski. Vprašajte se, ali resnično potrebujete drugo osebo, da bi se počutili bolje, srečnejše. Morda ugotovite, da ste edinstveni in je čas, da začnete gledati na življenje pozitivno. Začeti morate tudi verjeti vase!

Počnete lahko tisto, kar vas veseli.

Namesto da se cel dan obremenjujete in sprašujete, zakaj je vaša usoda takšna, se raje posvetite sebi. Počnite stvari, ki vas veselijo. Če radi telovadite, se odpravite v telovadnico. Dobri filmi, serije, nadaljevanke čakajo na vas. Valentinovo je tudi dan, ko morate praznovati ljubezen do sebe. Pocrkljajte se!

Pokažite ljubezen bližnjim ljudem.

Valentinovo ni dan, ko naj bi slavili ljubezen zgolj z ljubljeno osebo, temveč tudi z drugimi bližnjimi ljudmi. Vzemite si nekaj časa, pokličite družino in prijatelje.

Valentinovo je kot vsak drug dan.

Valentinovo je še en običajen dan v tednu, zato se ne bi smeli obremenjevati s tem, kako se boste počutili, kaj boste počeli in komu boste kaj kupili. Če vam ta dan res šteje, se pač pocrkljajte s kakšno stvarjo oziroma si privoščite tisto, kar si želite.