Razlogov, zakaj je tvoja sestrična tvoja najboljša prijateljica, je ogromno. Ti pa vaju bodo še bolj povezali, obudili pa bodo tudi številne spomine.

Preberi, katerih 6 razlogov govori o tem, da sta s sestrično najboljši prijateljici.

Ne dovoli, da bi vaju ločila razdalja.

Ti in tvoja najboljša prijateljica se najbrž kar dobro znajdeta, če sta po kakšnem naključju med študijem vsaka na svojem koncu države. A sestrična je v tem prava profesionalka od prvega dne in resnično si želi, da kilometri med vama ne bi uničili vajinega prijateljstva. Odrasla je v drugem mestu in videli sta se najbrž samo ob kakšnih družinskih dogodkih. Težko si čakala njen prihod, ko pa je prišla, si od veselja skoraj kričala. Če svoje najboljše prijateljice ne vidiš nekaj tednov, je res težko, a tvoja sestrična je še vedno tvoj najljubši odnos na dolgo razdaljo, ki si ga kadarkoli imela.

Točno ve, kako te razveseliti.

Tudi če je nekaj kilometrov stran, sestrična ve, kako te razveseliti. Konec koncev je bila s tabo od prvega dne. Ve, kakšno skladbo moraš poslušati, da boš boljše volje, saj sta v otroških letih imeli v kuhinji nešteto plesnih zabav. Še posebej, ko pride do družinske drame, je prav ona tista, ki resnično razume. Dobra prijateljica je tudi tvoji sestri ali bratu, zato je njen nasvet precej zanesljiv. Si njena najljubša oseba, in ko pride do tvojih čustev, jih nikoli ne bo jemala zlahka.

K tebi pride po nasvet.

Sestrična ti pomaga z raznovrstnimi nasveti, in tako tudi ona računa nate. Včasih gre za kaj preprostega, kot je na primer prava izbira obleke, spet drugič gre za ure in ure pogovora o neki podrobnosti, ki jo je prejela v SMS-sporočilu. Poslušaš jo in poskušaš ponuditi najboljši nasvet glede na svoje osebne izkušnje. Veš, da bi ona zate storila enako, in zato je utemeljeno tvoja najboljša prijateljica.

Spomni te, da je vse v redu, če narediš napako.

Tvoja družina je lahko do tvojih napak popustljivejša kot tvoji prijatelji. Družina je vedno tam in to je neke vrste njihova naloga. Na napakah se seveda moraš učiti, a vseeno se ne bi smela oklepati dejstva, da si jih naredila. To je pač del življenja. Sestrična, ki jih lahko rečeš najboljša prijateljica, te bo na to še največkrat spomnila. Povedala ti bo o svojih napakah in takrat boš ugotovila, da v 20. narediš na tisoče in tisoče napak. Globoko zadihaj, saj bo tudi kljub temu ostala ob tebi.

Do tebe je vedno iskrena.

Odraščanje, družinske skrivnosti, ali ti ta obleka res pristaja ali ne – tvoja sestrična bo do tebe vedno iskrena. Okolišenje je preprosto ne zanima, prav tako pa te ima preveč rada, da ne bi bila iskrena. Ko pride do najboljše prijateljice, katerekoli najboljše prijateljice, veš, da si dosegla ključno točko v prijateljstvu, ko sta druga z drugo lahko popolnoma iskreni. Včasih je to zelo težko, a je na dolgi rok najboljše.

Ni samo prijateljica, je družina.

Tvoja sestrična je utemeljeno tvoja najboljša prijateljica, in to zgolj zato, ker je tudi družina. Povezujejo vaju krvne vezi in to je vredno več kot deljena zapestnica s srčkom. Med vsemi tvojimi sorodniki je tvoja najljubša oseba in skozi leta sta ugotovili, da sta pravzaprav kot rit in srajca. Pravijo, da družine ne moremo izbrati, a lahko si srečna, da si našla nekoga, ki je veliko več kot ‘le’ družina. Tvoja sestrična je torej upravičeno tvoja najboljša prijateljica.