Mojstrice zapeljevanja zelo dobro vedo, kako delujejo moški možgani. In te stavijo na teh 17 skrivnostnih načinov zapeljevanja. Tudi vam bo uspelo!

Zapeljevanja se da priučiti in je sila preprosto. Sledi tem 17 načinom zapeljevanja, ki se jim ne more upreti noben moški.

Ko se ženska na rahlo ugrizne v ustnico.

Ženska, ki se na rahlo ugrizne v ustnico, bo v moškem vzbudila ljubeznivost, prav tako pa bo opazil njene ustnice.

Gladka koža

Nič ni bolj seksi kot ženska z gladko kožo. Ženske si niso brez razloga odstranjevale dlak že v antičnih civilizacijah.

Stroga pričeska

Takšna pričeska pričara bolj uradni, poslovni videz, ki je hkrati seksi. S to pričesko ženske pokažejo vrat in ušesa.

Nenavaden videz

Ko moški zagleda nenavadno žensko, si zaželi, da bi jo spoznal. Ustvarjalni ljudje preprosto privlačijo.

Ko si ženska obleče moško srajco.

Ko si ženska obleče moške stvari, sporoča, da si želi njegova oblačila blizu sebe oziroma na sebi. Kar seveda pomeni, da si želi na sebi tudi moškega.

Pogled čez ramo

Skrivnosten pogled čez ramo ima svojo posebno čarobnost. Plakati prejšnjega stoletja nimajo zaman lepotic, ki gledajo čez ramo.

Samozavest

Ko se ženska zaveda, kako čudovita je, privabi pozornost vseh navzočih moških. A naj se to ne sprevrže v preveliko samozavest ali afnanje – to namreč odbija.

Gola ramena

Lepa gola ramena moškim sporočajo, da potrebujejo objem in varnost. Majice ali obleke na tak način dodajo ženski nežnost in seksapilnost.

Lepa hoja v visokih petah

Nekatere ženske sovražijo pete, spet druge si ne predstavljajo življenja brez pet. A če se že odločite za pete, potem naj bo hoja v njih gladka in lepa.

Seksi glas

Moške očarajo glasovi, ko ga je imela Marilyn Monroe. Njeni sodobniki so povedali, da je na moške deloval kot viagra.

Polne ustnice

Lepo polne ustnice so zelo dober atribut ženske privlačnosti. Le zapomnite si, da ustnic ne smete šobiti namerno – ta gesta bo pokvarila vaš videz.

Eleganca

Eleganca prinaša popolno ravnotežje: ne izpostavlja seksualnosti, a je hkrati ne skriva. Eleganca je celoten videz ženske – od njenega vedenja do izbire modnih dodatkov.

Športne legice

Legice poudarijo žensko silhueto. Bolj naravno delujejo v telovadnici ali med tekom, ne pa na primer med nakupovanjem.

Pegice

Pegice so videti zelo ženstveno, zato se jih nikar ne trudite znebiti.

Naravno ličenje

Moški imajo raje naravno lepoto in ne več slojev ličil. Žensko z veseljem vidijo brez ličil, pa čeprav ženske vedo, da to dejansko pomeni, da imajo na sebi tanek sloj BB-kreme in namazane trepalnice.

Očala

Očala ustvarijo bolj strog videz in nedostopnost, kar pa privlači moške kot magnet. Prav tako so odlična za spogledovanje.

Iskren smeh in nasmeh

Mnoga dekleta menijo, da jim bo njihov širok nasmeh pokvaril videz. V resnici temu niti približno ni tako: moški obožujejo ženske, ki se iskreno in odprto smejijo.