Dalmatinci so posebni psi, ki jih poslikave na njihovih telesih konkretno ločujejo od drugih psov. A Wiley je poseben tudi med dalmatinci z vsega sveta – poglej njegov smrček. Stopilo se ti bo srce !

Zaradi smrčka tega dalmatinca se ti bo resnično stopilo srce – Wiley je pesek, ki ima, verjeli ali ne, na svojem smrčku srce oziroma je njegov smrček v obliki srca. In zaradi tega je obnorel splet. Leto dni star dalmatinec, kot ga opisuje njegova lastnica Lexi Smith, je štorast, lačen, cartljiv, divji, vesel, ljubeč in tako poseben, da noben fotoaparat ne more ujeti pravega Wileya in ljubezni, ki jo čuti do tega psa.

Njuna zgodba se je začela tako, da je morala Lexi izbirati med 11 psi, in sicer tremi samicami in osmimi samci. Imela je težko izbiro, a se je odločila za Wileya, ker ji je vzreditelj povedal, da veliko spi, je in počiva. To se je pač ujemalo z njeno osebnostjo. Kasneje je opazila tudi srce na smrčku, ki se je iz meseca v mesec širilo.

V tem času (Wiley je star leto dni) je kuža zrastel v žival s posebno osebnostjo, ki obožuje pohodništvo. Rad raziskuje lepe kraje, se igra z drugimi psi, vozi z avtomobilom in veliko spi. Kot se za dalmatince spodobi, je tudi zelo trmast.

Lexi ima rada fotografijo, ko je dobila čudovitega mladička Wileya, pa je začela eksperimentirati s fotoaparatom in so tako nastale fotografije, ki jih lahko danes občudujemo na njenem profilu na Instagramu.

Bi imeli takšnega psa?

View this post on Instagram

Give a little light to get a little love back 💛

A post shared by Wiley ♥ (@hi.wiley) on