Čeprav trdite, da pred svojim partnerjem ne prekrivate ničesar, veste, da to ni čisto res!

Čeprav se zdi, da morate svojem partnerju zaupati čisto vse, to ne drži povsem. Kakšna manjša skrivnost dolgoročnim odnosom ne bo škodovala, še posebej če gre za teh devet nedolžnih skrivnosti, ki jih prikriva prav vsaka ženska.

1. Ženske se tudi samozadovoljujejo

V naši družbi veljajo moški za tiste, ki imajo spolne potrebe, a vemo, da to ni res. Ženske tudi masturbirajo, vendar o tem ne govorijo javno kot fantje. Mnoge raje ne delijo podrobnosti o zasebnem užitku.

2. Imajo obrazne dlačice

Oprostite fantje, ampak tudi dekleta se brijejo in se ne zbudijo čudežno z mehkim obrazom, ki ga tako radi božate. Mnogo žensk se odpravlja na boleče odstranjevanje dlak, da bi doseglo mehek in sijoč videz. Če bi vam to ženske zaupale, bi se verjetno že skupaj brili.

3. Ženske so dominantnejše v postelji

Morda se ne zdi tako, a ženske v postelji vedno dobijo tisto, kar hočejo. Razlika je v tem, da o tem ne govorijo, ampak so tiho in uživajo. Včasih ženske tudi lažejo, le da bi dosegle svoje in uživale v posteljnih igricah.

4. Koliko tehtajo?

Pri mnogih damah je teža morda najbolj varovana skrivnost. Zaradi strahu, kaj bo partner rekel, je število kilogramov nekaj, česar se preprosto ne sme deliti z nikomer, še posebej ne s svojim partnerjem.

5. Ne sprašuj o številu bivših partnerjev

Razprava o tem, koliko partnerjev je imela ženska v preteklosti, je nepotrebna. Moški so radovedni in želijo vedeti vse o izkušnjah njihove partnerke, a mnogo žensk ne želi mešati sedanjosti s preteklostjo. Če bi bila preteklost dovolj dobra, bi verjetno bila sedanjosti, zato ni treba  govoriti o tem. Živimo v sedanjosti.

6. Izpuščajo pline, o katerih ne govorijo

Če se sprašujete, zakaj jo nikoli niste slišali izpustiti plina, je to zato, ker je to skrivnost zaupala zgolj stranišču. Ne pričakujte, da bodo vse dame priznale, da so odgovorne za nenavaden vonj v sobi.

7. Ženske so še zmeraj lačne po solati

Mnoge ženske redko naročijo, kar si resnično želijo. Da ne bi bile videti požrešne, raje izberejo najbolj varno možnost: solato. A po njej, ne da bi to priznale moškim, njihov želodec še dolgo kruli.

8. Stvari lahko naredijo same, a jih ne želijo

Včasih ženske prosijo moškega, naj nekaj naredi ali jim pomaga pri nečem, kar bi dejansko lahko naredile same. Ali preprosto ne želijo nečesa storiti ali pa to delajo zato, da ga lahko gledajo, kako se muči in je prepoten, medtem ko slači mokro srajco.

9. Potrebujejo vas, a to težko priznajo

Včasih ženske težko izrečejo stvari, kot so ‘želim te’, saj se bojijo sami sebi in svojem partnerju priznati, da brez njega ne morejo živeti. Ker so močne in neodvisne ženske, ki potrebujejo le nekaj časa, da postanejo dovolj ranljive, da vam to lahko povedo.