bazen

To so najlepši bazeni na svetu

Najbrž ga ni človeka, ki bi v tem trenutku odklonil sproščanje v bazenu. Sploh pa, če bi mu ponudili sproščanje v katerem izmed bazenov, ki smo jih na enem mestu zbrali za vse prave hedoniste. Tukaj so najbolj osupljivi bazeni na svetu. Da vam dokažemo, da so sanje lahko resničnost.

Neverjeten bazen iz ladijskega kontejnerja

Kanadsko podjetje Modpools je predstavilo bazen, ki za osnovo jemlje kar ladijski tovorni kontejner. A to še ni vse. Bazen nam namreč dobavijo tudi z grelcem, ki vodo ogreje tudi na neverjetnih 30 stopinj Celzija (tudi pri zunanjih temperaturah do –10 stopinj Celzija). In to je lastnost, ki naredi ta bazen uporaben skozi celo leto.

Najlepši bazeni na svetu, ki jemljejo dih

Plavanje in kopanje nista priljubljena le v vročih poletnih mesecih. Ljudje se nikoli ne branimo tropskih destinacij tudi pozimi, kamor pobegnemo, ko stisne. Lepe plaže, sproščeno in avanturistično vzdušje ter seveda bazeni, so odločilni faktorji, ki vplivajo pri izbiri naše počitniške destinacije. In ravno slednji znajo biti prav fascinantni. Danes vam predstavljamo bazene, ki s svojim dizajnom jemljejo dih!