chanel

Chanelov bumerang

Chanelov bumerang razburil javnost

Kaj je naredil Chanel, da se je nanj zvalila truma kritik? Bumerang. Nič posebnega, boste rekli. Kaj pa, če ta rekvizit iz lesa in smole opremite s Chanelovim logotipom in ceno 1.325 ameriških dolarjev? No, to pa je pogrelo javnost, še posebej avstralsko, saj je bumerang del njihove oz. aboriginske kulture.

Chanel na tednu visoke mode v Parizu 2016

Modna hiša Chanel je na tednu visoke mode v Parizu predstavila Haute Couture kolekcijo za pomlad 2016. Karl Lagerfeld je pariško Grand Palais tokrat preuredil v elegantno zelenico z ozadjem iz svetlega lesa, ki je služila kot odlično platno za prikaz kolekcije, polne značilnih tvidastih kosov in glamuroznih večernih toalet.

Chanel pomlad/poletje 2016: potujmo s stilom

Chanel potuje v stilu s kampanjo pomlad/poletje 2016, v kateri poleg čudovitih klasičnih in pastelno obarvanih modnih kosov najdemo tudi luksuzne kovčke, ki predstavljajo višek potovalnega glamurja. Kampanjo si je kreativni vodja in fotograf Karl Lagerfeld zamislil kot igro kontrastov, v kateri gre za čudovito zmes luksuzne mode in urbanih predelov newyorškega Brooklyna.

Najdražja kozmetika na svetu

Ženske zmeraj porabimo veliko časa, da se uredimo, zase, za moške. Pri tem uporabimo kup izdelkov, ki poudarijo našo naravno lepoto. In to je prvi razlog, zakaj so kozmetični izdelki ugledali luč sveta. Ko smo že ravno pri kozmetičnih izdelkih, ali veste, katere so trenutno najdražje znamke kozmetičnih izdelkov? Vse znamke niti niso super znane, so pa očitno prava dragocenost. Predstavljamo najdražje znamke kozmetičnih izdelkov, ki so očitno tudi najboljša svetovna ličila, na voljo ta hip. P. S.: Članek je obvezno branje za ženske, a tudi moškim ne bo škodilo, če ga preletijo – še posebej, če iščejo darilo.

Chanel: smernice za ličenje pomlad/poletje 2016

Karl Lagerfeld je muzej Grand Palais za letošnjo Chanelovo modno revijo na tednu mode v Parizu preobrazil v letališče, po katerem so se sprehodile elegantne stevardese, ki so navdušile tako z elegantnimi kreacijami s sodobnim pridihom kot s futurističnim make upom, pri katerem je prevladovala modra barva. Tukaj so smernice za ličenje, ki jih za sezono pomlad/poletje napoveduje modna avtoriteta Chanel.