fotografije

Mladič orjaške pande pade z odra med razstavo mladičev pande, rojenih v letu 2016. 29. september 2016, raziskovana baza Gian Panda Breeding v Chengdu, provinca Sečuan, Kitajska.

To so fotografije, ki so zaznamovale leto 2016!

Leto 2016 so zaznamovali razni dogodki doma in po svetu, ki pa so jih v objektiv ujeli najboljši Reutersovi fotografi. Za konec leta so tako pripravili fotografije, ki so najbolj zaznamovale leto 2016. V nadaljevanju si poglejte, katere fotografije so nas letos najbolj navdihnile in najbolj pretresle.

Fotografije, ki bodo spremenile naš pogled na svet

Fotografije velikokrat (na žalost) ne zadostujejo za razumevanje sveta, še posebno, ko pride do vprašanja perspektive. Seveda, vsi vemo, da je nebotičnik Burj Khalifa ogromen in vsi si znamo predstavljati, da je največji radijski teleskop na svetu precej veličasten, a šele primerjava z drugimi stvarmi nam pokaže, kako sta slednja pravzaprav velika. Kevin Wisbith je v ta namen predstavil projekt A Quick Perspective, kjer na YouTubu jasno in glasno pokaže veličino vseh znanih objektov in stvari ter tako razširi naša obzorja.

Katere so najboljše poze za fotografiranje?

Najboljše poze za fotografiranje ne bodo prišle prav le fotografom, ki iščejo navdih, temveč tudi vsem damam tam zunaj, ki želijo imeti fotografije, na katerih so videti dobro. Tu so nekatere izmed najboljših poz za fotografiranje, ki poudarijo naše najboljše lastnosti in skrijejo celo najočitnejše pomanjkljivosti. Čas je, da postanemo supermodeli!