hoteli

Hotel Aria v Budimpešti

Najboljši hoteli na svetu 2017 (TripAdvisor)

Uporabniki popotniškega spletnega portala TripAdvisor so tradicionalno določili zmagovalce nagrad Travelers' Choice Awards in tako razglasili najboljše hotele na svetu 2017. Letošnji seznam vas bo presenetil. Najboljši hotel na svetu se nahaja v naši neposredni bližini. Uganete, kje?
Treehotel: hotel na drevesu na Švedskem

Treehotel: čudovit švedski hotel na drevesu

Treehotel, hotel na drevesu na Švedskem, je delo norveškega arhitekturnega biroja Snøhetta. Zgrajen je 10 metrov nad tlemi ter je razdrobljen na šest posameznih enot. Hotel se odlikuje v subtilni kombinaciji tradicionalne nordijske arhitekture ter najnovejše tehnologije.

Čudoviti hoteli, ki nas bodo čisto obnoreli

Na svetu je na tisoče hotelov, takšnih in drugačnih. Kako torej vedeti, kateri hotel je vredno obiskati? Pripravili smo seznam hotelov, ki jih odlikujejo odlična lokacija, veliko udobja ali pa razkošje v pravem pomenu besede. Niso najcenejši, so pa nedvomno vredni vsakega centa.

Ta hotel na Antarktiki preprosto morate videti!

Ko pomislimo na Antarktiko, najpogosteje pomislimo na sneg, led in pingvine. Antarktika kljub izjemno nizkim temperaturam ostaja eden od bolj čudovitih krajev, ki si jih v življenju želimo obiskati. Sredi te snežene celine nas čaka čudovit hotelski kompleks White Desert, hotel na Antarktiki, ki je najbolj oddaljen hotel na svetu ter ponuja zavidljivo razkošje.