Huawei

Pametni telefoni 2019, ki jih ne gre spregledati

To so pametni telefoni 2019, ki jih ne gre spregledati in skupna lastnost vseh je umetna inteligenca, ki prehaja iz premijskih telefonov tudi v tiste cenejše pametne telefone. Slednja je potrebna za sisteme za prepoznavo govora, kjer se kaže velik del trendov ne tako zelo oddaljene prihodnosti. A je jasen trend, da proizvajalci ičejo kupce, ki jim je pomemna specifična lastnost njihovega pametnega telefona. Tako teh 5 telefonov, absolutno ni dolgočasnih.
9.1

Novi Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro je enostaven dokaz, da Huawei ni več le igralec ... temveč vse bolj postaja del "svete trojice", ki se je zasidrala med premium proizvajalci pametnih telefonov. Z modeli serije P uporabnikom dajejo namreč točno to, kar si slednji najbolj želijo. In z najnovejšim pametnim telefonom Huawei P30 Pro ni nič drugače. Spet so poslušali uporabnike in izboljšali stari preverjen paket ter ga nadgradili na vseh tistih področjih, ki so uporabnikom najbolj pomembni. Tako so jim v prenesenem pomenu dali kruha in iger!

To so telefoni, ki jih v 2018 komaj čakamo

Ali menite, da potrebujete nov telefon? Odločitev o nakupu telefona zna biti še kako težka. Nanjo namreč vpliva vrsta dejavnikov. Da boste za iskanje informacij porabili kar se da malo časa, vam v nadaljevanju povemo, kateri telefoni, ki bodo izšli v letošnjem letu, so vredni svojega denarja. To so najbolj pričakovani pametni telefoni 2018.
Pametni telefon Huawei P10

Huawei P10: pametni telefon P9 z nekaj iPhona v sebi

Huawei je predstavil pametni telefon Huawei P10 (in Huawei P10 Plus). Naslednik modela P9 je kombinacija izjemne strojne opreme in najnovejših napredkov na področju programske opreme. Predstavlja se v novih barvnih kombinacijah ter z novo dvojno kamero Leica različice 2.0, ki ponuja vrhunski portretni način, in novo prednjo Leica kamero za selfije, kot jih še ni bilo.

Novi Huawei P9 in P9 Plus: je to najboljši pametni telefon za fotografije?

Huawei je pred nekaj kratkim predstavil novi Huawei P9. Gre za prvi pametni telefon na svetu z dvema kamerama Leica. Novi všečnež P9 je bil ustvarjen v sodelovanju s svetovno priznanim specialistom za fotografijo Leica in tako uporabniku ponuja najboljše inovacije na področju zajemanja fotografij – torej Leicino znanje, zapakirano v obliki pametnega telefona. P9 oblikovno navduši, občutki izdelave in materialov pa so izjemni.

Huawei Mate S – Huawei vložil kandidaturo za najboljši pametni telefon na svetu

Če ste mislili, da je najboljši pametni telefon z oznako 'S' Samsung Galaxy S6 (Edge oz. Edge Plus) ali iPhone 6S (Plus), potem vas moramo razočarati. Vsaj tako dober, če ne še boljši, je namreč najnovejši član Huaweijeve družine Mate, Huawei Mate S, nov paradni konj tega kitajskega proizvajalca pametnih telefonov, ki vse bolj postaja novi Samsung in je z najnovejšim modelom vrgel rokavico tako Korejcem kot Applu. V Sloveniji bo Mate S na voljo jeseni 2015, čez lužo pa se bo prodajal za malo čez 700 ameriških dolarjev.