kozmetika

Naravne sestavine, ki ohranjajo mladosten videz kože

Naravni izdelki za nego kože so v zadnjih letih postali zelo priljubljeni. Ženske smo namreč začele veliko bolj premišljeno kupovati kozmetične izdelke, ki so sestavljeni iz umetnih sestavin in zapletenih kemičnih formul. Za mlado, svežo in gladko kožo tako nekatere ženske raje posežejo po receptih naših prababic in si priskrbijo naravne sestavine, ki z vsakodnevno uporabo opazno pomladijo kožo. Katere so torej naravne sestavine, ki pomagajo ohranjati mladosten videz kože?

Nega las: čemu se je treba izogibati?

Lepota je sestavljena iz mnogih nepogrešljivih delov – tako zunanjih kot notranjih. A gotovo je varno trditi, da so lepi lasje ena izmed bolj pomembnih sestavin privlačnega videza. Da je treba izbrati pravilen šampon za vsak tip las, ni nobena skrivnost, a za lepe lase je treba narediti še marsikaj drugega. Če se tudi vi sprašujete, zakaj vam kljub nakupom dragih šamponov ne uspe doseči želenega videza las, vam razkrivamo nekaj trikov, ki vam utegnejo pomagati. Kakšna je torej pravilna nega las? Preberite, čemu se je treba pri negi las izogibati.

Laki za nohte 2016: barve in stili ženskih nohtov za pomlad 2016

Top blagovne znamke vsako leto trg preplavijo z novimi izdajami lepotnih pripomočkov, lak za nohte pa je nedvomno med najbolj količinsko bogatimi novostmi. Vsej tej poplavi je težko slediti. In tako na koncu le redko vemo, katere so zares top barve sezone ali leta. Mi smo brskali in brskali in na koncu našli barvne trende lakov za nohte 2016, s katerimi ne boste zgrešile... niti za milimeter!