mercedes

BRABUS 800 WIDESTAR: G na steroidih

Brabus in Mercedes-Benz gresta skupaj kot bencin in izgorevanje. Torej, ko je Mercedes-Benz predstavil novo generacijo legendarnega razreda G, so pri Brabusu zavihali rokave in takoj predstavili zmogljiv “paket” nadgradnje. Ampak to ni bilo dovolj, saj so si tokrat omislili še eno nadgradnjo in jo poimenovali Brabus 800 Widestar.

Mercedes-Benz AMG S65 Final Edition

Najboljše pride na koncu je tudi tokrat filozofija Mercedes-Benz, ki se na “pompastičen” način poslavlja do trenutnega razreda S. Hkrati pa v zgodovino pošilja enega najbolj legendarnih motorjev - sloviti biturbo V12, ki je v nosu zvezde predel več kot 16 let. Motor, ki je na nek način zadnji svoje vrste.

Mercedes-Benz GLC Coupé (2019)

Najnovejši Mercedes-Benz GLC Coupé (2019) je nastopil s še bolj dominantno postavo in še zapeljivejšo kupe linijo. Zadnjica Mercedes-Benz GLC Coupé (2019) je privlačnejša, notranjost pa še bolj luksuzna, kot smo je bili vajeni do zdaj.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC

Mercedes-AMG A 35 je eden izmed bolj zanimivih tako imenovanih 'hot hatchov' oziroma športnih avtomobilov s prisekanim zadkom. Le ti so pri nas bolj priljubljeni kot limuzinske karoserijske izvedenka, kljub temu pa nas je kar nekaj, ki radi pogledamo tudi po izrazitejši 'zadnji plati' avtomobila.