najboljši filmi

Top 10 filmov, ki nam lahko pomagajo, da se bolje spoznamo

Filmi, ki nam lahko pomagajo, da se bolje spoznamo

Vsak izmed nas potrebuje nekaj premisleka o življenju in o sebi, pri tem pa nam lahko pomagajo tudi filmi, ki lahko dajo našim notranjim dialogom glas, še posebej tisti, kjer se liki soočajo z odločitvami, ki bodo spremenile njihovo življenje. Tukaj so filmi, ki so prava 'hrana' za naše misli in nam lahko pomagajo, da se bolje spoznamo.

Slavni filmski pari, ki jih najbolj pogrešamo

Obožujete brezčasne filmske in televizijske pare, ki so sinonim za neumrljivo ljubezen? Nič se ne more primerjati z njihovo vročo romanco in Hollywood nedvomno ve, kako nas spraviti v ekstazo. Pripravili smo seznam slavnih filmskih parov, ki jih najbolj pogrešamo in ki si jih, če se le da, vedno znova ogledamo.

Top dokumentarci, zaradi katerih naj bi bili bolj inteligentni

Bodimo iskreni! Vsi se tu in tam zalotimo, da na televiziji gledamo neumne TV serije. In čeprav nekateri to razumejo kot nekakšno početje brez pomena, se tudi na televiziji ali pa na internetu najdejo zares dobre TV serije, iz katerih se lahko še česa naučimo in si z njimi razširimo svoja obzorja. Tukaj so top dokumentarci, ki razkrivajo skrivnosti o svetu, v katerem živimo, in zaradi katerih naj bi bili bolj inteligentni.

Odlične nove serije, ki jih bomo gledali to jesen

Poletje se končuje in jesen je samo korak stran. Čas je, da obnovimo svoje zaloge čaja, iz omar vzamemo odeje in si izberemo nekaj zanimivih TV serij, ki nas bodo popolnoma prevzele. Letos se lahko na mrzel jesenski veter pripravimo z najboljšimi serijami, ki bodo premiere doživele prav to jesen.