pametni telefoni 2019

Pametni telefoni 2019, ki jih ne gre spregledati

To so pametni telefoni 2019, ki jih ne gre spregledati in skupna lastnost vseh je umetna inteligenca, ki prehaja iz premijskih telefonov tudi v tiste cenejše pametne telefone. Slednja je potrebna za sisteme za prepoznavo govora, kjer se kaže velik del trendov ne tako zelo oddaljene prihodnosti. A je jasen trend, da proizvajalci ičejo kupce, ki jim je pomemna specifična lastnost njihovega pametnega telefona. Tako teh 5 telefonov, absolutno ni dolgočasnih.

Samsung Galaxy A70: velik in drugačen

Samsung Galaxy A70 je najnovejši pametni telefon priljubljene serije Galaxy A. Eleganten telefon ima velik brezkončen zaslon, tri izboljšane katere, zmogljivo baterijo in omogoča izjemno povezljivost. Namenjen je vsem digitalnim navdušencem, ki si želijo zajeti in deliti življenje v točno tistem trenutku, ko se to dogaja.
9.1

Novi Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro je enostaven dokaz, da Huawei ni več le igralec ... temveč vse bolj postaja del "svete trojice", ki se je zasidrala med premium proizvajalci pametnih telefonov. Z modeli serije P uporabnikom dajejo namreč točno to, kar si slednji najbolj želijo. In z najnovejšim pametnim telefonom Huawei P30 Pro ni nič drugače. Spet so poslušali uporabnike in izboljšali stari preverjen paket ter ga nadgradili na vseh tistih področjih, ki so uporabnikom najbolj pomembni. Tako so jim v prenesenem pomenu dali kruha in iger!