ročna ura

Ročna ura Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire

Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire: prestižna ročna ura iz safirja

Znamka Bell & Ross je predstavila zares prestižno ročno uro iz safirja, materiala, od katerega je trdnejši le diamant. Čeprav je navada, da je iz safirja zgolj zaščitno steklo nad številčnico, so pri Bell & Ross iz safirja ročno uro BR-X1 Tourbillon Sapphire izdelali kar v celoti. Podobno uro je pred časom predstavil tudi Hublot (Big Bang Unico Sapphire).

Edinstvene ure, ki pustijo vtis

Vsi se radi tu in tam pohvalimo pred prijatelji ter se malo postavimo z novo obleko, redkim Pokemonom ali izdelanimi trebušnimi mišicami. Najbolj sofisticiran način, kako narediti vtis, pa je z dobro ročno uro. Če je še nimate, si lahko pri izbiri pomagate s spodnjim seznamom. Te edinstvene ure, ki pustijo vtis, vas nikoli ne bodo pustile na cedilu.

Garmin Vívomove: analogna ura z merjenjem aktivnosti

Fitnes zapestnice so krasen pripomoček za beleženje naše aktivnosti, prav tako se dobro podajo k naši športni opravi. A kaj, ko v tej ne preživimo večino dneva, silikonska fitnes zapestnica pa kaj hitro pokuka izza naših elegantnih oblačil. Rešitev so tako poiskali pri Garminu in tako ustvarili analogno uro Garmin Vívomove, ki se popolno sklada z našo vsakdanjo opravo.

Baselworld 2016: najboljše ure z urarskega veledogodka

Baselworld je prepoznaven dogodek, ki vsako leto narekuje globalne smernice v industriji ur in nakita. Tudi letos je potekal v švicarskem Baslu, in sicer od 17. do 24. marca. Na sejmu je svoje novosti in inovacije predstavilo kar 1.500 najboljših blagovnih znamk z vsega sveta. Pa poglejmo, katere so najboljše ure iz urarskega veledogodka Baselworld 2016.