serija

Te serije morate videti

Čeprav najbrž že imate svojo najljubšo serijo, vam bomo zdaj v naročje "vrgli" nekaj odličnih in kakovostnih serij, ki ste jih morda v poplavi serij morda spregledali. Če jih še ne gledate, vam bodo zagotovo všeč.

Nove serije 2018, zaradi katerih ne boste želeli od doma

Serije v zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljene. Redko najdemo človeka, ki si še ni ogledal vsaj kakšne sezone serij Kriva pota (Breaking Bad), Bega iz zapora (Prison Break) ali Igre prestolov (Game of Thrones). A dobre serije še zdaleč niso nehale izhajati. Tudi v letošnjem letu pričakujemo veliko takšnih, ki bodo vredne ogleda. To so nove serije 2018, ki te bodo zasvojile.

Nagrade emmy 2016: vsi zmagovalci 68. podelitve televizijskih oskarjev

Sinoči so podelili televizijske nagrade emmy 2016. Že 68. podelitev televizijskih oskarjev je potekala v gledališču Microsoft v Los Angelesu, vodil pa jo je ameriški igralec, komik in TV voditelj Jimmy Kimmel, tudi sam nominiranec v kategoriji komičnih oddaj (nagrada je šla njegovemu britanskemu kolegu Johnu Oliverju). V nadaljevanju objavljamo zmagovalce v vseh glavnih kategorijah.

Top dokumentarci, zaradi katerih naj bi bili bolj inteligentni

Bodimo iskreni! Vsi se tu in tam zalotimo, da na televiziji gledamo neumne TV serije. In čeprav nekateri to razumejo kot nekakšno početje brez pomena, se tudi na televiziji ali pa na internetu najdejo zares dobre TV serije, iz katerih se lahko še česa naučimo in si z njimi razširimo svoja obzorja. Tukaj so top dokumentarci, ki razkrivajo skrivnosti o svetu, v katerem živimo, in zaradi katerih naj bi bili bolj inteligentni.

Odlične nove serije, ki jih bomo gledali to jesen

Poletje se končuje in jesen je samo korak stran. Čas je, da obnovimo svoje zaloge čaja, iz omar vzamemo odeje in si izberemo nekaj zanimivih TV serij, ki nas bodo popolnoma prevzele. Letos se lahko na mrzel jesenski veter pripravimo z najboljšimi serijami, ki bodo premiere doživele prav to jesen.

Najboljše mini serije za tiste, ki nimajo veliko časa

Čeprav se lahko gledanje serij prelevi v neznosno zapravljanje časa, pa je občasno miselni pobeg v tuj svet napete, romantične ali smešne TV serije tisto, kar najbolj potrebujemo. Najboljše mini serije za tiste, ki nimajo veliko časa, vam bodo omogočile, da si ta užitek vzamete brez nepotrebne slabe vesti.

Serija Prijatelji (Friends) – najboljše in najbolj smešne epizode v seriji Prijatelji

Vse od leta 1994, ko so serijo Prijatelji (Friends) predstavili svetu, pa do danes, velja serija za eno najboljših in najbolj smešnih televizijskih serij, ki smo jih lahko gledali na malih ekranih. Chandlerjev sarkazem, Phoebijina čudaškost, Monicina tekmovalnost, Rossov intelekt, Rachelina ljubka bebavost in Joeyjevi mali možgani – serija Prijatelji nas ni nikoli razočarala, uspela pa nas je zabavati kar 10 let. Izbrali smo najbolj smešne trenutke in epizode, ob katerih boste jokali od smeha!

Najboljše serije 2016, ki niso primerne za otroke

Trenutno živimo v dobi kakovostnih televizijskih serij. Televizijske mreže proizvajajo impresivne epizode televizijskih serij, med njimi pa so tudi serije, ki so zaradi svoje vsebine primerne le za odrasle. In mi smo izbrali tiste najboljše. Tukaj so najboljše serije, ki so primerne le za odrasle in ki jih v letu 2016 nikakor ne smete zamuditi.