superge

Vans for Opening Ceremony: vanske z bleščicami

Vanske imajo zdaj bleščice

Tokrat predstavljamo pravi biser med 'vanskami'! Vans je v sodelovanju z Opening Ceremony spreobrazil slovite superge Vans Old Skool, ki so zdaj polne bleščic. Te uniseks superge lahko naročimo tudi v Slovenijo.

Najboljše superge 2016

Časi, ko so bile superge dovoljene le za športne aktivnosti in mogoče za kakšen sprehod izven centra mesta, so, hvala bogu, mimo. Modne smernice so poskrbele, da so superge sprejemljiva obutev tudi za najbolj elegantne dogodke – edini trik je v tem, da izberete prav par teh udobnih čevljev. Za pomoč pri izbiri si pomagajte s spodnjim seznamom, ki vam bo predstavil katere so najboljše superge 2016.

Converse All Star II knit: klasične “all-starke” dobile novo podobo

Le samo superg je tako prepoznavnih v svetu, kot pa so Converse Chuck Taylor, klasičen čevelj, ki je v glavnem ostal nespremenjen vse od leta 1921, ko se je Charles Chuck Taylor pridružil košarkarski ekipi. Vse od leta 2003, ko je Converse kupil Nike, smo čakali na čevelj, ki bo združil vso svojo napredno tehnologijo v tej klasični obliki. In posledica tega so Converse All Star II knit.