torbica

Kako skrbeti za usnjeno torbico?

Prostorna usnjena torbica je za večino žensk najboljši modni dodatek, ki so si ga modni oblikovalci lahko sploh zamislili. Kaj naredite s torbico, ko pridete domov? Jo obesite na kljuko? Jo zatlačite med druge torbice? Nobene od naštetih stvari ne smete početi, če želite, da vaša usnjena torbica živi čim dlje. Kako torej podaljšati življenjsko dobo usnjene torbice ter kako za usnjeno torbico skrbeti?

Freitag: torbe iz recikliranih delov tovornjakov

Freitag je švicarsko podjetje, ki kvaliteto, vzdržljivost, spoštovanje do narave, konceptualnost in estetiko jemlje zelo resno. Podjetje, ki sta ga leta 1993 ustanovila dva mlada fanta Markus in Daniel Freitag, izdeluje torbe iz recikliranih delov tovornjakov, koles in avtomobilskih pasov. Danes Freitag zaposluje 160 ljudi in ima več kot 460 poslovalnic po vsem svetu.

Najbolj vroče modne torbice za pomlad 2016

To pomlad lahko pričakujemo kar nekaj vročih trendov tudi na področju modnih dodatkov, natančneje na področju torbic. Lahko vam zaupamo že vnaprej – želele si boste čisto vsako izmed njih! Barvite, različnih oblik ter z novimi preobrati sicer že klasičnih kosov – vse to boste naravnost vzljubile. Ta ultimativni vodič po ženskih torbicah za pomlad 2016 vas bo popeljal skozi več možnosti, same pa si boste izbrale tisto, ki vam najbolj odgovarja. Odgovor: vse!

Louis Vuitton: najdražja ženska torbica je šokantno draga

Nihče nikoli ni rekel, da so luksuzne ženske torbice poceni, a najdražja torbica Louis Vuitton s ceno resnično šokira. Torbica City Steamer, ki je s svojo prestižnostjo vrgla rokavico kar sloviti torbici Birkin in je prav tako izdelana iz krokodilje kože, namreč stane kar 55,500 ameriških dolarjev! Bi bili za kos usnja pripravljeni odšteti toliko kot za premijski model avtomobila?