zanimiva dejstva

Ti slavni ljudje niso nikoli!

Večina ljudi spolnost razume kot del vsakdanjega življenja. V prvi vrsti zaradi tega, ker z njim zadovoljujejo svoje potrebe, hkrati pa služi tudi sprostitvi in povezovanju partnerjev. Kljub temu je mogoče tako med navadnimi smrtniki kot slavnimi najti številne ljudi, ki v življenju niso podlegli skušnjavi.

6 posebnih mest, kjer so ženske pravice – enake moškim

Ženske so si številne svoboščine, v katerih uživajo današnje generacije, izborile v okviru dolgoletnih feminističnih gibanj. In tudi sodobna družba spodbuja enakost med spoloma – pred desetimi leti ni obstajala država, v kateri bi imeli moški in ženske enake pravice, danes je takšnih že šest držav. In kje se je znašla Slovenija?

5+ zvezdnic, ki so našle princa in se le enkrat poročile

Slavni ljudje, ki so nenehno pod soji žarometov, pogosto težje vzpostavijo dolgotrajno partnersko zvezo. Življenjski slog, ki zahteva potovanja, odsotnost od doma in trdo delo, terja svoj dolg. A seveda neuspeli zakoni niso pravilo. V Hollywoodu, verjeli ali ne, je nekaj zvezdnic, ki so našle svojega princa in se le enkrat poročile. In kaj je recept za uspešen zakon?