Vas zanima recept, s katerim boste privlačili najprivlačnejše ženske, ženske z oblinami, kot čebele na med? Potem berite dalje, znanost je namreč razkrila, kaj najbolj privlači takšne ženske.

Če je vaš prstanec daljši od vašega kazalca to pomeni, da ste v maternici doživeli ‘napad’ moškega hormona testosterona, kar pa je zaslužno za prave mačo atribute pozneje v življenju.
Raziskava, ki so jo opravili na medicinski fakulteti v Krakovu, ni samo proučila, kakšen učinek ima to na poznejše življenje, ampak tudi na to, kakšne partnerje iščejo takšni moški.

Je vaš prstanec daljši od kazalca?

Imajo namreč štirikrat večjo možnost, da dobijo žensko, ki ima postavo peščene ure. Enako velja obratno: ženske z bujnim oprsjem in tankim pasom privlačijo moški, ki imajo daljši prstanec kot kazalec.
“Takšni moški so pogosto v družbi privlačnih žensk. Moški z daljšim prstancem imajo tako štirikrat večjo možnost, da so z ženskami, ki imajo tanek pas in večje oprsje,” pravi Berenika Kuna, avtorica študije. Dodaja še, da se moški pri oceni ženske privlačnosti najbolj osredotočajo na pas in oprsje, saj je to tisto, kar jim razkriva podrobnosti o reproduktivnem statusu ženske.