Če se boste kdaj mudili v Amsterdamu, si privoščite vsaj kavo v hotelu Zoku Amsterdam. S svojim dizajnom, ki poskuša posnemati toplino doma, se uvršča med najnaprednejše hotele na svetu.

Pozabite na hladne hotelske avle in puste hotelske sobe. Hotel Zoku Amsterdam povsem spreminja način hotelskega bivanja in se približuje toplini prostora, kakršno občutimo, ko prenočimo v stanovanjih, ki jih ponuja AirBnb. Ko vstopite v apartma, vežo, restavracijo ali prostore za druženje hotela Zoku Amsterdam, dobite občutek, da ste vstopili v prijetno kočo ali kar v svoj dom.

Soba v hotelu Zoku je videti kot dom.

Soba v hotelu Zoku je videti kot dom.

PREBERITE ŠE: Social VR – Mark Zuckerberg nas seli v navidezno resničnost

Ključna točka sobe ni postelja, ampak sodobno in polno opremljena kuhinja ter prijeten delovni kotiček. Do postelje dostopite po pomičnih stopnicah, bambusna tla vam dajejo občutek topline, umetnine na stenah je mogoče urediti po svoje. Skupni prostori so videti kot dnevna soba, obedovalnica kot odlično opremljena domačna kuhinja. Cene v hotelu se gibajo od 110 evrov na noč naprej, sobe pa je mogoče najeti tudi za daljše časovno obdobje.

GALERIJA: Zoku Amsterdam: Inovativen hotel, ki je videti kot dom