Sony je na sejmu CES 2019 resnično presenetil, saj je pokazal zvočnik Sony GTK-PG10, ki ima štiri držala za kozarce. Skrbi glede tega, kam boste odložili svojo pijačo, medtem ko plešete na zabavi, več ne bo.

Sony že dolgo časa izdeluje velike, kričeč in z vsemi možnimi svetlobnimi učinki opremljene zvočnike za zabave, ki se ponekod prodajajo kot vroče žemljice. Očitno je v popolnosti obvladal njihovo izdelavo, saj je idejo za napredek našel na čudnem mestu in jo predstavil na sejmu CES 2019 ‒ ustvaril je prenosni zvočnik Sony GTK-PG10 z držali za pijačo, ki je kot naročen za zabave, saj ima plošči, ki se po potrebi razpreta in odkrijeta priročno mizico s štirimi odprtinami za kozarce.

Sony GTK-PG 10 ima na zgornji plošči štiri odprtine za pijačo.

Prenosni zvočnik, ki je z virom glasbe povezan prek Bluetootha ali priključka USB, ima baterijo, ki zdrži do 13 ur, in opcijo za predvajanje glasbe na prostem. Ko razpremo zgornji plošči, pa spremenimo položaj obeh visokotonskih zvočnih gonilnikov, ki zato zvok oddajata navzgor in navzven, kar je primernejše za zabave na prostem.

Zvočnika zvok oddajata navzgor in navzven, kar je primernejše za zabave na prostem.

Boljši zvok in držala za kozarce ‒ dve muhi na en mah! Za zvočnik Sony GTK-PG10 boste odšteli 250 dolarjev, kar je približno 220 evrov.  In očitno je je ta kupčija dobra, saj se ne boste več obremenjevali s tem, kam boste odložili svojo pijačo, medtem ko plešete.