Hedonisti

Spoznaj ekipo ustvarjalcev vsebine Hedonizem.si. Z nami lahko stopiš v kontakt preko navedenih povezav in email naslovov.

Jan Macarol

Jan Macarol

Urednik

Jan je odgovorni urednik spletne in tiskane izadje Hedonizem.si, ki hkrati tudi skrbi za tehnično produkcijo spletnega mesta in s svojimi izkušnjami ter znanjem, kot avtor poskrbi za kakšno prijetno novičko iz področja gadgetov, avtomobilizma in tehnologij.

Anže Pompe

Anže Pompe

Urednik

Enkrat se sprehajam po tipkovnici, drugič po naravi. Enkrat sukam pete, drugič kuhalnico. Enkrat pritiskam na sprožilec, drugič na pedala. In enkrat igram vlogo filmskega gledalca, spet drugič varuške. Življenje ponuja tako zelo široko paleto stvari, da bi bilo nesmiselno pomočiti čopič samo v barvo ali dve, kajne.

Lucija Marko

Lucija Marko

Urednik

Glasba, moda in umetnost krajšajo dneve; srčnost, odprtoglavost in odprte roke vabijo vse novo, dobro in lepo, ki se včasih na papir zapiše, včasih pa nariše. Z nogami na tleh, z glavo v oblakih.

Ajda Hovnik

Ajda Hovnik

Novinar

Uresničevalka vseh svojih želja in ciljev, o tem ni dvoma. Brez modnih trendov, zgodb o uspehih, glasbene umetnosti, potovanj, joge in kuhinjskega ustvarjanja bi bil svet prazen. "Poskusi in boš vedela," si rečem velikokrat. In potem tudi poskusim.

Danaja Lorenčič

Danaja Lorenčič

Avtor

Berem. Pišem. Ljubim. Sledim svojim srčnim ciljem, negujem pristne odnose, potujem iz sebe vase. In obožujem čaj z okusom ljubezni dvoedine.

Enja Gruden

Enja Gruden

Novinar

Živali, dizajn in šport Enjin svet vsak dan znova pobarvajo z barvami, za katere prej sploh ni vedela, da obstajajo. Razpeta med dvema strastema, psihologijo in notranjim oblikovanjem, poskuša iz obeh svetov, materialnega in duševnega, pobrati tisto najbolj zanimivo, nenavadno in pristno.

Larisa Kočjaž

Larisa Kočjaž

Novinar

Kadar ne vrtim pedal, pišem, tipkam in ustvarjam. Spremljam urbane trende in moja energija teče z utripom mesta. Kadar je nizka, pobegnem v naravo, napolnit baterije. Tako kot s kolesom ubiram neoznačene poti, tudi v vsakdanjem življenju poskušam pobegniti ustaljenim okvirjem in iskati nova doživetja. Včasih se tudi zakvačkam, dobesedno, pa kljub temu prepletem stvari v smisel.

Maruša Grešak

Maruša Grešak

Novinar

Študenka univerze v Ljubljani, entuziastična popotnica, ljubiteljica pristnega in dobrega, redna spremljevalka kulturnega dogajanja in kulinarična raziskovalka.

Valentina Jarc

Valentina Jarc

Avtor

Valentino zanima vse kar je povezano z umetnostjo in zgodovino. Brez mode, potovanj, filmov, glasbenih festivalov in ustvarjanja v kuhinji pa si svojega življenja sploh ne predstavlja. Vse to, vključno z nekaterimi osebami in trenutki, ji daje navdih za igro besed in podob v novinarskem svetu, pri kateri pusti, da njena domšiljija dobi krila.