Mehke, tople, privlačne ... takšne so ženske frizure 2019 za jesen in zimo. Tukaj so 4 barve za lase, ki bodo absolutni hit te sezone, ustrezajo pa tako blondinkam kot tudi rjavolaskam.

Kakšne so ženske frizure za jesen in zimo 2019? Katere barve bodo še posebej zaznamovale sezono pred nami? Tokrat vam predstavljamo 4 zmagovalke jesenske sezone, ki se bodo odlično podale prav vsem puncam.

Citrinasta blondinka z narastkom

Citrinasta blondinka z narastkom (Foto: IG @victorialee)

Po mnenju koloristov z druge strani Atlantskega oceana bo citrinastna blond barva absolutni hit te jeseni. Gre za rumenkasto zlato barvo in narastek, ki je za kakšna dva tona temnejši, a je še vedno videti okusno. Takšna pričeska je lažja za vzdrževanje, poleg tega pa je še vedno dovolj svetla in blond.

Medeni prameni

Medeni prameni (Foto: Pinterest)

Če ste ljubiteljice pričesk, ki ne zahtevajo veliko pozornosti, potem je pomembno, da izberete pravi barvni kontrast: torej vaša naravna barva v kontrastu z vašimi prameni. Rjavolaske se boste razveselile toplega medenega tona pramen, ki bo deloval zelo naravno in poskrbel za tisti “brezskrbni” šik. Če so vaši lasje kodrasti, potem naj frizer pobarva večjo sekcijo las, saj bodo kodri barvo čez nekaj časa “pojedli”.

Zabrisan ombré

Zabrisan ombré (Foto: IG @mizzchoi)

Ombre bo letos zgubil na svoji ostrini, hkrati pa se bo prav zaradi nekoliko mehkejšega prehoda preselil tudi na frufru. Barva, ki bo definirala ombre, naj laska vaši naravni barvi, če pa se boste odločile tudi, da vanj oblečete svoj frufru, naj ta lepo objame vaš obraz.